Real prevario Atletiko i Napoli: Hames ostaje!

Sve zbog povrede Marka Asensija, tvrde novinari popularne televizijske emisije Čiringito.

Fudbal 28.07.2019 | 11:48
Real prevario Atletiko i Napoli: Hames ostaje!
Ni Napoli, ni Atletiko, već - Real Madrid!

Crne slutnje čelnika Napolija i Atletika su se obistinile posle teške povrede Marka Asensija i Hamesa Rodrigeza ćemo naposletku ipak gledati još jednu sezonu u dresu Kraljevskog kluba! Takav rasplet je i mogao da se očekuje jer jednostavno posle ispadanja Asensija iz sastava praktično sve do naredne sezone, Zinedin Zidan moraće na kraju da pojede svoje reči i ostavi Hamesa u timu. To se apsolutno kosi sa svim planovima koje su Zidan i Real imali za Hamesa, pogotovo jer su se svi u redovima Kraljevskog kluba nadali da će od prodaje Kolumbijca popuniti kasu sa 50.000.000 evra kako bi se lakše disalo posle pravog šopingholičarskog pohoda u kojem je tokom poslednjih šest meseci za letnja pojačanja utrošeno preko 300.000.000 evra. 

Novinari televizijske emisije Čiringito, koji znaju da pogode, ali i debelo da promaše, kažu da je u Realu već odlučeno i da će se Hames Rodrigez staviti na raspolaganje Zinedinu Zidanu na pripremama za novu sezonu. Podsetimo, Florentino Perez je Hamesovom agentu Žoržu Mendešu dao bio rok do 29. jula da završi prodaju ili u Napoli ili u Atletiko, ali se u međuvremenu Asensio teško povredio - pucanje prednjih ukrštenih ligamenata levog kolena i stradanje meniskusa - i klub je sada u gotovo bezizlaznoj situaciji. Hames ostaje kao čovek koji direktno može da pokrije mesto Zidanovog miljenika i džokera, a nikome se u ovom trenutku ne daje novac za pojačanje, s obzirom da će se Asensio vratiti na teren kroz godinu dana.

Uostalom, Real je poslednju veliku sumu novca za ovo leto ostavio za dovođenje Pola Pogbe, Kristijana Eriksena ili Donija van de Beka. Pošto je Mendešu vreme isticalo, a nije uspeo da odradi ništa konkretno, iako se čak provlačilo da je Hames dogovorio transfer u Atletiko za 50.000.000 evra i petogodišnji ugovor, te da mu je Zidan dao zeleno svetlo za odlazak u komšijske redove, na kraju dolazimo do situacije koju je Hames možda i najmanje želeo. Jer, zna da ga Zidan ne želi i ne vidi kao deo ovog sistema, a čak se i u prvom zajedničkom mandatu njegova uloga polako gubila, zbog čega je na kraju i morao da ode na dvogodišnju pozajmicu u Bajern. 

Ako se ova vest zaista ispostavi tačnom, Hames će imati godinu dana da ubedi Zidana da su se stvari ipak promenile i da može da parira ostalima za dres Kraljevskog kluba. Čekamo da vidimo šta će javiti ostali relevantni mediji po Španiji...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar