РУС: Динамо коначно упалио моторе!

Побеђен лидер Урал! Екипа из Москве головима у првом полувремену решила питање победника.

Фудбал 26.07.2019 | 21:30
РУС: Динамо коначно упалио моторе!
Реми, пораз и коначно победа. Три кола су домаћи навијачи морали да чекају да би по први пут прославили три бода ове сезоне. Динамо из Москве данас није имао апсолутно никаквих проблема да дође до победе против Урала, који је пре овог кола изненађујуће био водећи на табели након уводна два кола, 2:0.

Домаћи су од самог старта кренули јако, а то им се исплатило већ у 16. минуту утакмице. Пробио је Динамо по левој страни терена, лопта је убачена на прву стативу где је чекао Жоазињо, који је петом успео да је проследи до Јусупова. Овај није имао много проблема да проследи лопту у противничку мрежу.

Други гол је виђен само петнаестак минута касније. Била је то полуконтра Динама, Шејдајев је кренуо у продор и шутирао, али је био изблокиран. Срећом по домаће фудбалере, лопта је дошла до ноге Панченка, који је шутирао у леви угао гола и савладао голмана Урала.

Покушавали су гости да се врате, имали су неколико заиста добрих шанси, нарочито у другом периоду игре, али су бодови на крају ипак остали у Москви.

Динамо у наредном колу очекује велики московски дерби против Спартака, док ће Урал на домаћем терену одиграти меч против Ростова.

РУСИЈА 1 - 3. КОЛО

Петак

Динамо Москва - Урал 2:0 (2:0)
/Јусупов 16, Панченко 31/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар