RUS: Dinamo konačno upalio motore!

Pobeđen lider Ural! Ekipa iz Moskve golovima u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika.

Fudbal 26.07.2019 | 21:30
RUS: Dinamo konačno upalio motore!
Remi, poraz i konačno pobeda. Tri kola su domaći navijači morali da čekaju da bi po prvi put proslavili tri boda ove sezone. Dinamo iz Moskve danas nije imao apsolutno nikakvih problema da dođe do pobede protiv Urala, koji je pre ovog kola iznenađujuće bio vodeći na tabeli nakon uvodna dva kola, 2:0.

Domaći su od samog starta krenuli jako, a to im se isplatilo već u 16. minutu utakmice. Probio je Dinamo po levoj strani terena, lopta je ubačena na prvu stativu gde je čekao Žoazinjo, koji je petom uspeo da je prosledi do Jusupova. Ovaj nije imao mnogo problema da prosledi loptu u protivničku mrežu.

Drugi gol je viđen samo petnaestak minuta kasnije. Bila je to polukontra Dinama, Šejdajev je krenuo u prodor i šutirao, ali je bio izblokiran. Srećom po domaće fudbalere, lopta je došla do noge Pančenka, koji je šutirao u levi ugao gola i savladao golmana Urala.

Pokušavali su gosti da se vrate, imali su nekoliko zaista dobrih šansi, naročito u drugom periodu igre, ali su bodovi na kraju ipak ostali u Moskvi.

Dinamo u narednom kolu očekuje veliki moskovski derbi protiv Spartaka, dok će Ural na domaćem terenu odigrati meč protiv Rostova.

RUSIJA 1 - 3. KOLO

Petak

Dinamo Moskva - Ural 2:0 (2:0)
/Jusupov 16, Pančenko 31/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar