То што Јунајтед тражи за Лукакуа је смејурија!

Дао бих Икардија за Игуаина! Антонио Касано као и увек – без длаке на језику.

Фудбал 28.07.2019 | 08:38
То што Јунајтед тражи за Лукакуа је смејурија!
Једна од најлуђих глава у европском и светском фудбалу у трећем миленијуму дефинитивно је Антонио Касано. Својевремено несташни момак успео је иза себе да остави неке клиначке испаде и мангупарије које су га и одвратиле од тога да покаже шта све има у ногама и зашто га је Реал Мадрид видео као једног од носилаца игре пре више од деценију. 

Мада је и сам признао да се мало смирио, Касано је и даље један од оних који не преза да каже све што му лежи на души. Што на уму, то на друму... Тако се бивши фудбалер Роме, Милана, Интера и Сампдорије осврнуо на деловање његових Неразура и све што се дешава око Ромелуа Лукакуа и Маура Икардија. Сматра да је Бепе Марота луд ако прихвати Јунајтедову игри и исплати 85.000.000 евра за белгијског нападача, који му очигледно није међу омиљеним фудбалским ликовима...

“Искрено не волим Лукакуа као играча, због тога мислим да је то што Јунајтед тражи за њега чисто лудило и смејурија“.

Ако би њега неко питао, он би на Маротином месту поступио другачије и жртвовао Маура Икардија за – Гонзала Игуаина.

“Искрено бих то урадио – дао бих Икардија за Игуаина. Да сам запослен у Интеру, то би био мој потез, јер свима је очигледно да је Икарди у клубу само терет“.

Сигуран је да ће се и поред свега за титулу борити Интер и Јувентус.

“Интер има ТОП играче и тренера на клупи. Антонио Конте ће Интер сигурно довести ближе Јувентусу и борби за Скудето“, признаје Касано и наставља:

“Пред нама је узбудљива сезона у Серији и водиће је Маурисио Сари и Антонио Конте. Разочаран сам што је Макс Алегри отишао, али кад се буде вратио биће то у великом клубу“.

Осврнуо се Касано и на дешавања у Роми, где је диригентску палицу преузео Пауло Фонсека, док Џејмс Палота ведри и облачи...

“Рома ми је прирасла срцу, али највећи проблем власник Палота. Заједно са директором Гвидом Фјенгом и консултантом Франком Балдинијем јер су увек у иностранству и никада не раде ствари у корист клуба“.

Иако је Ђанлука Петраки спортски директор Вучице, Касано верује да све потезе повлачи управо Балдини, којег је и Франческо Тоти оптужио да урушава клуб по неславном одласку са Олимпика.

“Балдини није званично директор Роме, али он о свему доноси одлуке и не сноси никакву одговорност за потезе које прави. Његова идеја је била да се отера Франческо Тоти. С овим људима на кормилу, Рома ће се дуго мучити. Морају да схвате да Рома мора да представљају навијачи, не људи као они“, сматра Касано.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар