To što Junajted traži za Lukakua je smejurija!

Dao bih Ikardija za Iguaina! Antonio Kasano kao i uvek – bez dlake na jeziku.

Fudbal 28.07.2019 | 08:38
To što Junajted traži za Lukakua je smejurija!
Jedna od najluđih glava u evropskom i svetskom fudbalu u trećem milenijumu definitivno je Antonio Kasano. Svojevremeno nestašni momak uspeo je iza sebe da ostavi neke klinačke ispade i manguparije koje su ga i odvratile od toga da pokaže šta sve ima u nogama i zašto ga je Real Madrid video kao jednog od nosilaca igre pre više od deceniju. 

Mada je i sam priznao da se malo smirio, Kasano je i dalje jedan od onih koji ne preza da kaže sve što mu leži na duši. Što na umu, to na drumu... Tako se bivši fudbaler Rome, Milana, Intera i Sampdorije osvrnuo na delovanje njegovih Nerazura i sve što se dešava oko Romelua Lukakua i Maura Ikardija. Smatra da je Bepe Marota lud ako prihvati Junajtedovu igri i isplati 85.000.000 evra za belgijskog napadača, koji mu očigledno nije među omiljenim fudbalskim likovima...

“Iskreno ne volim Lukakua kao igrača, zbog toga mislim da je to što Junajted traži za njega čisto ludilo i smejurija“.

Ako bi njega neko pitao, on bi na Marotinom mestu postupio drugačije i žrtvovao Maura Ikardija za – Gonzala Iguaina.

“Iskreno bih to uradio – dao bih Ikardija za Iguaina. Da sam zaposlen u Interu, to bi bio moj potez, jer svima je očigledno da je Ikardi u klubu samo teret“.

Siguran je da će se i pored svega za titulu boriti Inter i Juventus.

“Inter ima TOP igrače i trenera na klupi. Antonio Konte će Inter sigurno dovesti bliže Juventusu i borbi za Skudeto“, priznaje Kasano i nastavlja:

“Pred nama je uzbudljiva sezona u Seriji i vodiće je Maurisio Sari i Antonio Konte. Razočaran sam što je Maks Alegri otišao, ali kad se bude vratio biće to u velikom klubu“.

Osvrnuo se Kasano i na dešavanja u Romi, gde je dirigentsku palicu preuzeo Paulo Fonseka, dok Džejms Palota vedri i oblači...

“Roma mi je prirasla srcu, ali najveći problem vlasnik Palota. Zajedno sa direktorom Gvidom Fjengom i konsultantom Frankom Baldinijem jer su uvek u inostranstvu i nikada ne rade stvari u korist kluba“.

Iako je Đanluka Petraki sportski direktor Vučice, Kasano veruje da sve poteze povlači upravo Baldini, kojeg je i Frančesko Toti optužio da urušava klub po neslavnom odlasku sa Olimpika.

“Baldini nije zvanično direktor Rome, ali on o svemu donosi odluke i ne snosi nikakvu odgovornost za poteze koje pravi. Njegova ideja je bila da se otera Frančesko Toti. S ovim ljudima na kormilu, Roma će se dugo mučiti. Moraju da shvate da Roma mora da predstavljaju navijači, ne ljudi kao oni“, smatra Kasano.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar