Британски таблоиди ударили на брак Новака и Јелене!

Британски лист "Сан" надугачко о наводним проблемима у браку првог рекета свијета.

Тенис 26.07.2019 | 18:27
Британски таблоиди ударили на брак Новака и Јелене!
Таблоид исплео мрежу завјере око брака Новака и Јелене Ђоковић! Британски "Сан" објавио је бомбастичан текст о "проблемима" у браку првог рекета свијета.

"Можда је побиједио на Вимблдону, али фанови брину да је изгубио своју највећу подршку - жену! Лијепа Јелена није присуствовала ниједном Новаковом мечу, што је подгријало трачеве о браку који наводно није у добром стању," наводи лист, који као извор "трачева" цитира сопствени ранији чланак.

"Пета годишњица брака, 10. јула, није обиљежена јавно, за разлику од четврте када је Јелена објавила дирљиву поруку Новаку за годишњицу. Раније је он јавно говорио о својој супрузи, својој 'сродној души која га је научила о важности љубави', а сада тврди да није дошла јер је њихова кћерка Тара превише мала да би присуствовала мечевима, док је мали Стефан био у ложи," пише лист.

"Сан", заправо, нема никакав податак који би указао на то да нешто није у реду у односу најбољег тенисера свијета и супруге са којом је у вези од тинејџерских дана. "Сан" подсјећа на јул 2017, када је Џон Мекинро скандалозно поредио Новака са осрамоћеним голф играчем Тајгером Вудсом. "Сан" наводи и списак познатих дама са којима је Новак наводно "виђен", иако додаје да је свака од њих демантовала да између њих постоји ишта осим пријатељства, или чак само познанства.

За крај, "Сан" ипак престаје да се бави трачевима старим по више година и "примјећује" да Новак и Јелена уживају на одмору у Хрватској.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЕНГЛЕСКИ МИЗАНТРОПИ

26.07.2019 17:43

СМЕТАЈУ ИМ УСПЈЕСИ СРБА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

26.07.2019 18:24

Прикоци мало. Тхе Сун писе тако о свима.