Britanski tabloidi udarili na brak Novaka i Jelene!

Britanski list "San" nadugačko o navodnim problemima u braku prvog reketa svijeta.

Tenis 26.07.2019 | 18:27
Britanski tabloidi udarili na brak Novaka i Jelene!
Tabloid ispleo mrežu zavjere oko braka Novaka i Jelene Đoković! Britanski "San" objavio je bombastičan tekst o "problemima" u braku prvog reketa svijeta.

"Možda je pobijedio na Vimbldonu, ali fanovi brinu da je izgubio svoju najveću podršku - ženu! Lijepa Jelena nije prisustvovala nijednom Novakovom meču, što je podgrijalo tračeve o braku koji navodno nije u dobrom stanju," navodi list, koji kao izvor "tračeva" citira sopstveni raniji članak.

"Peta godišnjica braka, 10. jula, nije obilježena javno, za razliku od četvrte kada je Jelena objavila dirljivu poruku Novaku za godišnjicu. Ranije je on javno govorio o svojoj supruzi, svojoj 'srodnoj duši koja ga je naučila o važnosti ljubavi', a sada tvrdi da nije došla jer je njihova kćerka Tara previše mala da bi prisustvovala mečevima, dok je mali Stefan bio u loži," piše list.

"San", zapravo, nema nikakav podatak koji bi ukazao na to da nešto nije u redu u odnosu najboljeg tenisera svijeta i supruge sa kojom je u vezi od tinejdžerskih dana. "San" podsjeća na jul 2017, kada je Džon Mekinro skandalozno poredio Novaka sa osramoćenim golf igračem Tajgerom Vudsom. "San" navodi i spisak poznatih dama sa kojima je Novak navodno "viđen", iako dodaje da je svaka od njih demantovala da između njih postoji išta osim prijateljstva, ili čak samo poznanstva.

Za kraj, "San" ipak prestaje da se bavi tračevima starim po više godina i "primjećuje" da Novak i Jelena uživaju na odmoru u Hrvatskoj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ENGLESKI MIZANTROPI

26.07.2019 17:43

SMETAJU IM USPJESI SRBA.

ODGOVORITE
Name

Joja

26.07.2019 18:24

Prikoci malo. The Sun pise tako o svima.