Плашим се само лава, али...

. . . можда бих био бржи и од њега када би ме појурио! "Умало нисам поломио ногу када је Павков дао гол", каже центарфор Црвене звезде Ричмонд Боаћи.

Фудбал 26.07.2019 | 18:08
Плашим се само лава, али...
Прорадио је Ричмонд Боаћи. Чекали су навијачи Црвене звезде да се то догоди и дочекали су. Веома важан гол Судуви, као и Хелсинкију, учинили су да црвено-белима крене у квалификацијама, али и да се Боаћи много боље осећа. Делује да је поново онај "стари".

И сам центарфор истиче да се осећа одлично, а на занимљив начин је објаснио да се ничега не плаши.

Боаћију су после меча с Хелсинкијем били потребни дужа масажа и третмани за опоравак.

"Навикао сам да су противнички играчи груби према мени, посебно откако сам дошао у Звезду. Бију, покушавају да ме уплаше, али ја сам из Африке и ништа не може да ме уплаши. Осим ако ме појури лав, мада бих вероватно био бржи и од њега", рекао је Боаћи кроз осмех, а преноси Спортски журнал.

Поново је ушао у форму, то радује навијаче...

"Надам се да ћу бити све бољи. Све што желим јесте да ме заобиђу повреде, јер док сам имао проблема, људи су причали да нисам онај стари Боаћи. Кад сам се вратио из Кине, повреде су ме кочиле, а када сам спреман, играм веома добро и постижем голове. Сада се сећам одлично и то је најважније".



Последњих 20 минута, када је замењен, седео је на клупи напет као струна.

"Када сам изашао, само сам желео да постигнемо још један гол да би нам било много лакше. Чим је Павков постигао погодак, мало је недостајало да сломим ногу јер сам скакао од среће. Осећао сам нервозу на клупи, али све је било лакше када је Милан дао гол. Сјајно је што имамо играче који и када уђу са клупе могу да дају голове и донесу нешто ново у игри".

Циљ је јасан и не доводи се у питање.

"Верујем да можемо у Лигу шампиона. То смо већ једном урадили и не видим зашто не бисмо поново. Морамо да идемо утакмицу по утакмицу, да не узимамо ништа здраво за готово. Можемо да урадимо све што желимо. Порто је својевремено са Мурињом освојио Лигу шампиона, а нису имали најбоље играче, али су се борили и веровали су у то што раде".

Да ли ће Ричмонд остати на Маракани? Боаћи пребацује лоптицу...

"И ви новинари знате више од мене. Ја не размишљам о томе, моје је да играм и радим оно што се од мене тражи. Када је реч о одласку, морате да питате Терзића. За мене је Звезда као породица, уживам овде док играм. Када играте за овакав тим, чак и када шетате градом, сви су срећни, сви вам прилазе и желе да се сликају са вама. То је оно што ме испуњава и даје ми снагу да на терену будем што бољи".

Биће прилике да Боаћи настави са головима, па и буде још бољи, што да не.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар