Запалио се ауто: Преминула жена

Жена чији су иницијали Н. Ш, која је 20. јула повријеђена у саобраћајној несрећи у Пријаковцима, код Бањалуке, преминула је од задобијених повреда у Универзитетском клиничком центру Републике Српске (УКЦ).

Република Српска 26.07.2019 | 15:14
Запалио се ауто: Преминула жена
"Пацијент Н.Ш. (70) је, упркос свим напорима љекара да јој спасу живот преминула јуче ујутро у 9.45 часова", саопштено је из УКЦ-а.

Како су навели,  пацијенткиња Т.Ш. (72), која је у истој саобраћајној несрећи задобила опекотине на 30 одсто тијела, свјесна је, самостално дише и за сада у стабилном стању.

"У току су даље дијагностичке и терапијске процедуре", додаје се у саопштењу.

Пацијенткиња Љ.М. (67) такође повријеђена у саобраћајној несрећи у Пријаковцима примљена је у ову клинику, а задобила је опекотине које су захватиле 20 одсто тијела, данас је оперативно збринута и стабилног је здравственог стања, наведено је из УКЦ-а РС.

У саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Бањалука-Приједор у мјесту Пријаковци у суботу, 20. јула погинуо је Никола Шукало (74) из Бањалуке, док су четири особе повријеђене.

У саобраћајној несрећи учествовали су аутомобил фијат пунто, који се запалио, а којим је управљао Шукало и мотоцикл "хонда", који је возио Зоран Мрђа (37).

Приликом судара, повријеђена су три сапутника у аутомобилу, као и возач мотоцикла.

Сви повријеђени збринути су у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Фик

26.07.2019 14:48

Ти мотори си зло њима треба забранити кретање на ким регионалним путевима само ауто пут....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

27.07.2019 08:11

Сто се увјек мисли да су мотористи криви !