Zapalio se auto: Preminula žena

Žena čiji su inicijali N. Š, koja je 20. jula povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima, kod Banjaluke, preminula je od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC).

Republika Srpska 26.07.2019 | 15:14
Zapalio se auto: Preminula žena
"Pacijent N.Š. (70) je, uprkos svim naporima ljekara da joj spasu život preminula juče ujutro u 9.45 časova", saopšteno je iz UKC-a.

Kako su naveli,  pacijentkinja T.Š. (72), koja je u istoj saobraćajnoj nesreći zadobila opekotine na 30 odsto tijela, svjesna je, samostalno diše i za sada u stabilnom stanju.

"U toku su dalje dijagnostičke i terapijske procedure", dodaje se u saopštenju.

Pacijentkinja LJ.M. (67) takođe povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima primljena je u ovu kliniku, a zadobila je opekotine koje su zahvatile 20 odsto tijela, danas je operativno zbrinuta i stabilnog je zdravstvenog stanja, navedeno je iz UKC-a RS.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Prijakovci u subotu, 20. jula poginuo je Nikola Šukalo (74) iz Banjaluke, dok su četiri osobe povrijeđene.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil fijat punto, koji se zapalio, a kojim je upravljao Šukalo i motocikl "honda", koji je vozio Zoran Mrđa (37).

Prilikom sudara, povrijeđena su tri saputnika u automobilu, kao i vozač motocikla.

Svi povrijeđeni zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Fik

26.07.2019 16:48

Ti motori si zlo njima treba zabraniti kretanje na kim regionalnim putevima samo auto put....

ODGOVORITE
Name

Marko

27.07.2019 10:11

Sto se uvjek misli da su motoristi krivi !