Радник жели да освети Звијезду

Фудбалери бијељинског Радника сутра од 17:30 часова, у оквиру 2. кола Премијер лиге БиХ, на свом терену дочекаће екипу Тузла ситија. Након пораза у прошлом колу од тузланске Слободе, "плави" вјерују да могу започети позитивну серију.

Фудбал 26.07.2019 | 17:30
Радник жели да  освети Звијезду
Након два несрећна пораза на старту сезоне и елиминације из Лиге Европе, на Градски стадион у Бијељини долази Тузла сити, тим који је у прошлом колу декласирао другог бијељинског премијерлигаша Звијезду 09 са 5:1.

У табору Радника вјерују да су фудбалери успјели да преброде, прије свега психолошку кризу, и да ће у суботу остварити прву побједу у шампионату.

“У суботу идемо на побједу, без обзира што неће бити ни мало лако. Вјероватно нас очекује и веома тешко вријеме, али сигуран сам да је екипа спремна да оствари позитиван резултат. Прошле сезоне смо против сутрашњег ривала одиграли три меча и ниједном нисмо изгубили, а код куће смо славили са 3:1. Не видим разлога да нешто слично не буде и сутра”, истиче помоћник Младена Жижовића, Стефан Јанковић.

Радникови фудбалери свјесни су да ће противник из Тузле, након убједљиве побједе на старту шампионата, у Бијељину доћи мотивисан и самоувјерен, али вјерују да ће уз помоћ домаће публике освојити три бода.

“Мислим да смо се вратили и физички и психички. Атмосфера у свлачионици је сјајна и то ће бити наша велика предност”, истакао је Радников универзалац, Павле Сушић.

Прелазни рок за бијељински тим још није завршен. У претходним данима Радник је ангажовао искусног нападача Махира Карића, а најављује се долазак још два до три појачања.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Семберац

26.07.2019 16:07

Хоће Радник...

ОДГОВОРИТЕ