Radnik želi da osveti Zvijezdu

Fudbaleri bijeljinskog Radnika sutra od 17:30 časova, u okviru 2. kola Premijer lige BiH, na svom terenu dočekaće ekipu Tuzla sitija. Nakon poraza u prošlom kolu od tuzlanske Slobode, "plavi" vjeruju da mogu započeti pozitivnu seriju.

Fudbal 26.07.2019 | 17:30
Radnik želi da  osveti Zvijezdu
Nakon dva nesrećna poraza na startu sezone i eliminacije iz Lige Evrope, na Gradski stadion u Bijeljini dolazi Tuzla siti, tim koji je u prošlom kolu deklasirao drugog bijeljinskog premijerligaša Zvijezdu 09 sa 5:1.

U taboru Radnika vjeruju da su fudbaleri uspjeli da prebrode, prije svega psihološku krizu, i da će u subotu ostvariti prvu pobjedu u šampionatu.

“U subotu idemo na pobjedu, bez obzira što neće biti ni malo lako. Vjerovatno nas očekuje i veoma teško vrijeme, ali siguran sam da je ekipa spremna da ostvari pozitivan rezultat. Prošle sezone smo protiv sutrašnjeg rivala odigrali tri meča i nijednom nismo izgubili, a kod kuće smo slavili sa 3:1. Ne vidim razloga da nešto slično ne bude i sutra”, ističe pomoćnik Mladena Žižovića, Stefan Janković.

Radnikovi fudbaleri svjesni su da će protivnik iz Tuzle, nakon ubjedljive pobjede na startu šampionata, u Bijeljinu doći motivisan i samouvjeren, ali vjeruju da će uz pomoć domaće publike osvojiti tri boda.

“Mislim da smo se vratili i fizički i psihički. Atmosfera u svlačionici je sjajna i to će biti naša velika prednost”, istakao je Radnikov univerzalac, Pavle Sušić.

Prelazni rok za bijeljinski tim još nije završen. U prethodnim danima Radnik je angažovao iskusnog napadača Mahira Karića, a najavljuje se dolazak još dva do tri pojačanja.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberac

26.07.2019 16:07

Hoće Radnik...

ODGOVORITE