"Пријетња смрћу мојој дјеци"

Предсједник Александар Вучић изјавио је данас да иза пријетњи њему и његовој дјеци на твитеру не стоји психичка растројеност, већ острашћеност и политичка мржња због тога што Србија напредује.

Србија 26.07.2019 | 11:14
"Пријетња смрћу мојој дјеци"
Истакао је да полиција чека потврду Твитера да ухапси особе које стоје иза тога, мада, каже, није сигурно да су те особе још у земљи.

– Пријетили су смрћу мом сину Данилу, а Милици силовањем… Кћерку Милицу ми је назвао кљакавом… Баш данас идем по Милицу… Како се она носи са тим? … Милици не морате превише да објашњавате… Милица је јака, зна она… Или само добро крије емоције… Увијек сам мислио да сам добар психолог, али… Шта би ваш отац урадио да неко вама то каже, шта би он урадио… – казао је Вучић гостујући у јутарњем програму ТВ Прва.

Вучић је гостујући на Првој рекао да није ријеч о психопати, већ о двоје људи који се смјењују у писању коментара, а које прате представници Ђиласове странке и други из опозиције.

– Погледао сам рекорд коменатара тако да није ријеч о психичком растројству, већ о политичкој мржњи. Како неко може да мрзи када урадите нешто добро за земљу. Неко није могао да трпи да имамо добре вијести и да напредујемо – рекао је. 

Додаје и да је ријеч о острашћеним људима који мисле да имају право и новинарима да држе придике.

Вучић каже да нема оца којег не би погодиле пријетње смрћи сину или силовањем кћерке, као што су и њега, али истиче да је његов посао да води земљу.

Каже да је тај твит изазвао оно сто је написао због успјеха у Железари Смедерево, којом се бавио на хиљаде састанака.

– То није дошло преко ноћи. То је била борба за коју сам мислио да је немогуће да спасимо Жељезару и 5.000 радних мјеста. Само нам је требало 100 милиона евра да угасимо жељезару. Послије све те борбе био сам помало узбуђен и оставио поруку за нешто што је евидентан успјех.

(Тањуг)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Мирослав

26.07.2019 09:24

Осуђујем пријетњу било чијој породице, али неподржавам пресј. Вучића , човјек се само хвали ја па ја , отворио ову фирму , довео ову фирму а неприча о затварању ти фирми које је он довео, чим прође субвенција коју ми дајемо као народ фирме одлазе а и нерјешава проблеме који су велики у неким општинама које праве његови људи тј. чланови његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

26.07.2019 10:54

Само сто је спасио Жељезару Смедерево треба устати и споменути Вуцица. Само га не подржавам сто превише времена проводи са Милорадом. Само из разлога сто тај човјек дијели свој народ у РС на неке “патриота” и “издајнике””.

Name

Ухапшена

26.07.2019 11:16

Ухапшена је домаћица из Шабца 49 год. која је писала, сад нек мало иза решетака размишља о свему

Name

Ре Стршљен

26.07.2019 12:01

Јесили сигуран да ће жељезара опстати.

Name

Вјецити опозиционар

26.07.2019 09:56

Ако је неко пријетио дјеци треба истражити и жестоко казнити, али плашим се спиновања то је данас популарно, медији су чудо, поготово ако су у служби некима. Понављам ако је истина казнити најстрожије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекс

26.07.2019 13:04

Највеце зло у Србији је Дјилас ,све од њега иде проклетињо фуј, фуј...Затвори га Александре под хитно, надам се да имас доказа тону...

Name

Ре Алекс

26.07.2019 14:35

Има тона доказа И против Александровог полубрата Андреја!

Name

ре

26.07.2019 10:05

Јако јако ружно пријетити породици поготово нечијој дјеци нека ти стану лицем у лице па ко је јачи, а пријетити дјеци је баш болесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

26.07.2019 10:11

Страшно...вјерујем у органе које водиш и не сумњам да ћеш бити заштићен ти и твоја породица...него шта ће српска дјеца са Косова која свакодневно добијају пријетње, српска дјеца у Сбији и Црној Гори, Републици Српској...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

26.07.2019 10:25

Свака цаст пресједнице за све сто сте урадили за РС осуде за сваку пријетњу било коме ви сте најаци политицар задњи година у реги зивили само напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

26.07.2019 10:38

Осудјујем сваку пријетњу дјеци . .Али да ли је то Бас тако

ОДГОВОРИТЕ