"Prijetnja smrću mojoj djeci"

Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da iza prijetnji njemu i njegovoj djeci na tviteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje.

Srbija 26.07.2019 | 11:14
"Prijetnja smrću mojoj djeci"
Istakao je da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

– Prijetili su smrću mom sinu Danilu, a Milici silovanjem… Kćerku Milicu mi je nazvao kljakavom… Baš danas idem po Milicu… Kako se ona nosi sa tim? … Milici ne morate previše da objašnjavate… Milica je jaka, zna ona… Ili samo dobro krije emocije… Uvijek sam mislio da sam dobar psiholog, ali… Šta bi vaš otac uradio da neko vama to kaže, šta bi on uradio… – kazao je Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Vučić je gostujući na Prvoj rekao da nije riječ o psihopati, već o dvoje ljudi koji se smjenjuju u pisanju komentara, a koje prate predstavnici Đilasove stranke i drugi iz opozicije.

– Pogledao sam rekord komenatara tako da nije riječ o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vijesti i da napredujemo – rekao je. 

Dodaje i da je riječ o ostrašćenim ljudima koji misle da imaju pravo i novinarima da drže pridike.

Vučić kaže da nema oca kojeg ne bi pogodile prijetnje smrći sinu ili silovanjem kćerke, kao što su i njega, ali ističe da je njegov posao da vodi zemlju.

Kaže da je taj tvit izazvao ono sto je napisao zbog uspjeha u Železari Smederevo, kojom se bavio na hiljade sastanaka.

– To nije došlo preko noći. To je bila borba za koju sam mislio da je nemoguće da spasimo Željezaru i 5.000 radnih mjesta. Samo nam je trebalo 100 miliona evra da ugasimo željezaru. Poslije sve te borbe bio sam pomalo uzbuđen i ostavio poruku za nešto što je evidentan uspjeh.

(Tanjug)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Мирослав

26.07.2019 09:24

Осуђујем пријетњу било чијој породице, али неподржавам пресј. Вучића , човјек се само хвали ја па ја , отворио ову фирму , довео ову фирму а неприча о затварању ти фирми које је он довео, чим прође субвенција коју ми дајемо као народ фирме одлазе а и нерјешава проблеме који су велики у неким општинама које праве његови људи тј. чланови његове странке.

ODGOVORITE
Name

Stršljen

26.07.2019 10:54

Samo sto je spasio Željezaru Smederevo treba ustati i spomenuti Vucica. Samo ga ne podržavam sto previše vremena provodi sa Miloradom. Samo iz razloga sto taj čovjek dijeli svoj narod u RS na neke “patriota” i “izdajnike””.

Name

Uhapšena

26.07.2019 11:16

Uhapšena je domaćica iz Šabca 49 god. koja je pisala, sad nek malo iza rešetaka razmišlja o svemu

Name

Ре Стршљен

26.07.2019 12:01

Јесили сигуран да ће жељезара опстати.

Name

Vjeciti opozicionar

26.07.2019 09:56

Ako je neko prijetio djeci treba istražiti i žestoko kazniti, ali plašim se spinovanja to je danas popularno, mediji su čudo, pogotovo ako su u službi nekima. Ponavljam ako je istina kazniti najstrožije

ODGOVORITE
Name

Aleks

26.07.2019 13:04

Najvece zlo u Srbiji je Djilas ,sve od njega ide prokletinjo fuj, fuj...Zatvori ga Aleksandre pod hitno, nadam se da imas dokaza tonu...

Name

Re Aleks

26.07.2019 14:35

Ima tona dokaza I protiv Aleksandrovog polubrata Andreja!

Name

re

26.07.2019 10:05

Jako jako ružno prijetiti porodici pogotovo nečijoj djeci neka ti stanu licem u lice pa ko je jači, a prijetiti djeci je baš bolesno

ODGOVORITE
Name

zux

26.07.2019 10:11

Strašno...vjerujem u organe koje vodiš i ne sumnjam da ćeš biti zaštićen ti i tvoja porodica...nego šta će srpska djeca sa Kosova koja svakodnevno dobijaju prijetnje, srpska djeca u Sbiji i Crnoj Gori, Republici Srpskoj...

ODGOVORITE
Name

Dr

26.07.2019 10:25

Svaka cast presjednice za sve sto ste uradili za RS osude za svaku prijetnju bilo kome vi ste najaci politicar zadnji godina u regi zivili samo napred

ODGOVORITE
Name

Dno dna

26.07.2019 10:38

Osudjujem svaku prijetnju djeci . .Ali da li je to Bas tako

ODGOVORITE