БЛ: Ухапшен због отмице дјевојке

Полиција је ухапсила М. С. из Бањалуке због сумње да је починио кривично дјело противправно лишење слободе.

Република Српска 26.07.2019 | 10:29
БЛ: Ухапшен због отмице дјевојке
Према пријави грађана која је упућена полицији око пола часа иза поноћи, насилник је у Улици Ивана Косанчића увукао дјевојку у аутомобил “пасат” и удаљио се у непознатом правцу.

– Благовременом реакцијом полицијских службеника, недуго након запримљене пријаве, на паркинг простору у Улици Бранка Поповића, Бањалука, пронађен је путнички аутомобил и осумњичени је лишен слободе - саопштено је из Полицијске управе Бањалука. 

Даљом истрагом полиција је утврдила да је осумњичени био у емотивној вези са оштећеном, насилно је увукао у аутомобил и одузео мобилни телефон и новац. Намјера осумњиченог насилника била је да примора несрећну девојку да наставе емотивну везу.

– О свим околностима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се у редовној процедури достави извјештај против осумњиченог за кривично дјело противправно лишење слободе – саопштено је из полиције.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

26.07.2019 09:24

Потврда,тврдњи о нивоу безбједности у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

26.07.2019 11:04

Ајде не лупај, па ста сад измисљас, као то се не мозе нигдје десити. Јеси ли процитао да су били у емотивној вези и какве то везе има са опстом безбједности...

Name

ре куку нама са нама

26.07.2019 10:36

Зар не вриједи правило ко прије девојци његова дјевојка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

26.07.2019 14:47

МАНИЈАКУ МАXИМАЛНУ КАЗНУ .МАЛОУМНИЦИ НЕТРЕБА ДА ХОДАЈУ СЛОБОДНО ,ДОЗИВОТНЕ ЗАТВОРСКЕ КАЗНЕ ДА НЕВИДЕ СВЈЕТЛОСТ ДАНА ,БОЛЕСНИЦИ .

ОДГОВОРИТЕ