BL: Uhapšen zbog otmice djevojke

Policija je uhapsila M. S. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Republika Srpska 26.07.2019 | 10:29
BL: Uhapšen zbog otmice djevojke
Prema prijavi građana koja je upućena policiji oko pola časa iza ponoći, nasilnik je u Ulici Ivana Kosančića uvukao djevojku u automobil “pasat” i udaljio se u nepoznatom pravcu.

– Blagovremenom reakcijom policijskih službenika, nedugo nakon zaprimljene prijave, na parking prostoru u Ulici Branka Popovića, Banjaluka, pronađen je putnički automobil i osumnjičeni je lišen slobode - saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. 

Daljom istragom policija je utvrdila da je osumnjičeni bio u emotivnoj vezi sa oštećenom, nasilno je uvukao u automobil i oduzeo mobilni telefon i novac. Namjera osumnjičenog nasilnika bila je da primora nesrećnu devojku da nastave emotivnu vezu.

– O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo protivpravno lišenje slobode – saopšteno je iz policije.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

26.07.2019 09:24

Potvrda,tvrdnji o nivou bezbjednosti u RS

ODGOVORITE
Name

Xxx

26.07.2019 11:04

Ajde ne lupaj, pa sta sad izmisljas, kao to se ne moze nigdje desiti. Jesi li procitao da su bili u emotivnoj vezi i kakve to veze ima sa opstom bezbjednosti...

Name

re kuku nama sa nama

26.07.2019 10:36

Zar ne vrijedi pravilo ko prije devojci njegova djevojka

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

26.07.2019 14:47

MANIJAKU MAXIMALNU KAZNU .MALOUMNICI NETREBA DA HODAJU SLOBODNO ,DOZIVOTNE ZATVORSKE KAZNE DA NEVIDE SVJETLOST DANA ,BOLESNICI .

ODGOVORITE