Кључни дан за Томанеа, Кањас за 60 минута!

Владан Милојевић би ускоро могао да рачуна на тандем појачања. . .

Фудбал 26.07.2019 | 16:14
Кључни дан за Томанеа, Кањас за 60 минута!
Повреда предњих укрштених лигамената Бранка Јовичића наборала је чело свима на Маракани. Мораће Владан Милојевић у експресном року да пронађе решење за позицију задњег везног. Врло тешки дани су пред шефом стручног штаба Црвене звезде, обзиром да је популарни Бакула био један од најбољих играча у овој сезони. Ако не и најбољи.

Природна алтернатива требало би да му буде Хорхе Кањас. Шпанац се повредио после првог меча против Судуве, па није показао да ли је кадар да буде носилац Звездине игре у предстојећем периоду. Проблеми са предњом ложом одвојили су га од терена, али би другу званичну утакмицу у црвено-белом дресу бивши члан ПАОК-а, Еспањола и Свонсија требало да одигра сутра против нишког Радничког. Постојала је идеја да Кањас уђе са клупе, али ће, по својој прилици, шансу добити у стартној постави. Процена одговорних са Маракане је да је 32-годишњи Шапанац спреман за 60 минута такмичарског фудбала. Врло је вероватно да ће Кањас играти у Хелсникију. Дакле, имаће довољно прсотора да ухвати прави ритам и донекле се адаптира на екипу до меча са Копенхагеном.

Чекају на Маракани Кањаса, али и Томанеа. Португалац је такође повредио предњу ложу. И то на пријатељском мечу против Звездаре. Прве прогнозе нису биле обећавајуће, знало се да је Томане изгубљен за двомеч против Хелсникија.

А да ли ће бити у комбинацији за Копенхаген биће познато данас. Некадашањи нападач Тонделе биће подвргнут снимању магнетне резонанце. Уколико снимци покажу да руптура мишића предње ложе не постоји, Томане ће ући у тренажни процес. Што значи да би могао да буде адут за Копенхаген.

Само питање је хоће ли Милојевић имати простора за Португалца. С обзиром на голове Ричмонда Боаћија и Милана Павкова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар