Ključni dan za Tomanea, Kanjas za 60 minuta!

Vladan Milojević bi uskoro mogao da računa na tandem pojačanja. . .

Fudbal 26.07.2019 | 16:14
Ključni dan za Tomanea, Kanjas za 60 minuta!
Povreda prednjih ukrštenih ligamenata Branka Jovičića naborala je čelo svima na Marakani. Moraće Vladan Milojević u ekspresnom roku da pronađe rešenje za poziciju zadnjeg veznog. Vrlo teški dani su pred šefom stručnog štaba Crvene zvezde, obzirom da je popularni Bakula bio jedan od najboljih igrača u ovoj sezoni. Ako ne i najbolji.

Prirodna alternativa trebalo bi da mu bude Horhe Kanjas. Španac se povredio posle prvog meča protiv Suduve, pa nije pokazao da li je kadar da bude nosilac Zvezdine igre u predstojećem periodu. Problemi sa prednjom ložom odvojili su ga od terena, ali bi drugu zvaničnu utakmicu u crveno-belom dresu bivši član PAOK-a, Espanjola i Svonsija trebalo da odigra sutra protiv niškog Radničkog. Postojala je ideja da Kanjas uđe sa klupe, ali će, po svojoj prilici, šansu dobiti u startnoj postavi. Procena odgovornih sa Marakane je da je 32-godišnji Šapanac spreman za 60 minuta takmičarskog fudbala. Vrlo je verovatno da će Kanjas igrati u Helsnikiju. Dakle, imaće dovoljno prsotora da uhvati pravi ritam i donekle se adaptira na ekipu do meča sa Kopenhagenom.

Čekaju na Marakani Kanjasa, ali i Tomanea. Portugalac je takođe povredio prednju ložu. I to na prijateljskom meču protiv Zvezdare. Prve prognoze nisu bile obećavajuće, znalo se da je Tomane izgubljen za dvomeč protiv Helsnikija.

A da li će biti u kombinaciji za Kopenhagen biće poznato danas. Nekadašanji napadač Tondele biće podvrgnut snimanju magnetne rezonance. Ukoliko snimci pokažu da ruptura mišića prednje lože ne postoji, Tomane će ući u trenažni proces. Što znači da bi mogao da bude adut za Kopenhagen.

Samo pitanje je hoće li Milojević imati prostora za Portugalca. S obzirom na golove Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar