Лажна ИнфоСрпска шири лажне вијести

ИнфоСрпска шири лажне вијести, каже се у реаговању Данијеле Даце Ратешић.

Република Српска 25.07.2019 | 23:41
Лажна ИнфоСрпска шири лажне вијести
Да овај криминални порталоид који нема импресума наставља са својим радним задацима ширења лажних информација, као што су то чинили цијелу претходну годину дана.

Да се ту ради о било каквим новинарима, они би заиста провјерили информацију и сазнали од граничне службе да ли сам прешла границу.

Но њима није у циљу пласирање истинитих вијести, а како видим постали су озбиљна конкуренција сајту 50 нијанси пиве.

Најгоре од свега је што су овом објавом прекршили не само новинарски кодекс, него и закон. А о чему се ради, имаће прилику видјети.

Реаговала је и Софија Грмуша

Ја могу само реци исто ово сто и Даца...лажи, непофесионализам, кршење закона... И апсолутно ме не изненадјује шта су написали, јер су одавно већ познати по измишљотинама... нити сам изненадјена нити увредјена.Они су видјели на мом профилу да сам објавила да нисам добила азил и онда су искористили да пису клевете о мени! Ми знамо свој пут.Правда за Давида!!!

Давидов отац Давор Драгичевић није желио и одбио је да коментарише ове  натписе.

Подсјећање 

Као што сви знамо да је   Даниела Даца Ратешић задњи пут била у Бања Луци 30.12.2018 год. када је био велики скуп Правда за Давида то исто вече је била ухапшена, и када је била у полицијској станици Банаја Лука тада су јој пријетили да ће јој убити кћерку.

Она је приликом пуштања на слободу напустила Бања Луку у страху за ћеркин живот и од тад се није враћала у Бања Луку

Ево шта је објаобјавио лажни порталоид Инфосрпска:

РАТЕШИЋЕВОЈ ОДБИЈЕН ЗАХТЈЕВ ЗА АЗИЛ, ВРАТИЛА СЕ У БАЊАЛУКУ

Данијели Ратешић званој Даца, предводнику групе "Правда за Давида", одбијен је захтјев за азил у једној од европских земаља и она се прије неколико дана вратила у Бањалуку, потврдио је за наш портал добро обавијештени извор.

На Тргу Крајине у Бањалуци, 17. јула, окупило се неколико чланова групе  “Правда за Давида”, међу којима је била и Ратешићева, како би се фотографисали. Та фотографија објављена је на Фејсбук профилу Славена Добрића.

Наш извор потврдио је да је одбијен и захтјев за азил чланице групе “Правда за Давида” Софије Грмуше, која се тренутно налази у Хрватској.

Иако им је добијање азила био главни мотив ангажовања у групи “Правда за Давида” како би се у земљама ЕУ  могли представити као лица која су прогоњена од власти и полиције у Републици Српској, каже наш извор, то им није успјело. “Ратешићева и Грмуша су на све могуће начине покушавале да добију азил, износећи низ неистина на рачун власти и полиције Републике Српске а све са једним циљем да оду у неку од земаља ЕУ. С тога су биле и најгласније и највише експониране. Најмање им је мотив био да се додје до истине како је страдао Давид Драгичевић”, каже наш извор.

Према незваничним информацијама нашег портала, и Аустрија је одбила захтјев за азил Давора Драгичевића, који и даље ради на томе и покушава разним жалбама да дође до азила, највише на начин да износи неистине о Републици Српској, али за сада неуспјешно.

Наш портал је у марту објавио да је Драгичевић отпочео заједнички живот у Бечу са Драганом Шуман, гдје она живи и ради. Међутим, наш  извор тврди да они однедавно не живе у ванбрачној заједници, што је додатни проблем за Драгичевића.

(БН/Инфомедиабалкан)

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

српску инфо

25.07.2019 22:26

Овај лазни портал уредјује самозвани новинар Горан Ђурић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

26.07.2019 04:11

Предлажем да их тужите за клевету...ако нису у праву за те информације о не добијају азила онда је истина на вашој страни. Како Вукан, лаже и губи спорове, спао да проси новац и плаче.

Name

у слузби бајиног велицанства

26.07.2019 04:59

И птице на грани знају коме слузе срна ртрс а тв и остали цувари резима

Name

обавијештени амерћки шпијун П. Ћеранић

26.07.2019 05:07

Тачно је, ја све добро знам и одмах упознам Додика са детаљима.

Name

Дјука

26.07.2019 05:09

Генерално имамо овај проблем: теска корупција како у тузиластву тако и у МУП-у РС. Да ова крика функционисе не би се оваконесто ни десавало. Друство нам се "изградјује" на не постојецим вриједностима, на лази и корупцији!

Name

РЕ

28.07.2019 16:09

Зивјела РС а ово петоколонаси су и дигли дреку само за лицни интерес , Давиде поцивај у миру.

Name

Дадо

28.07.2019 18:58

Па зар је толико теско ријесити убиство о коме се све зна. Сви смо таоци васег нецињења ницега И ниста. Цитав свијет вас је етикетирао са овим слуцајем. Неце вас Европа сто видите из прилозеног. Нема потребе да кукате Србији јер они брину своју бригу. Није Сесељ заборавио ста сте радили, а ипак је он тата игрице у Србији.

Name

Никола

25.07.2019 22:29

Све њихови незванични извори су основа за лажну вијест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МладаБосна

25.07.2019 23:54

Зивјела РС.!!!

Name

Ре Млада Босна

26.07.2019 17:51

Зивјела РС!!!Доле лоповска и бескрупулозна власт која је систематски унистава.

Name

Правник

25.07.2019 22:36

Тако су јуче они први измислили лажни наводни коментар у смислу пријетње Бурли на БН порталу,а онда су дигли цијели режимски арсенал паљбе на БН ТВ...Ко заиста стоји иза тог лажног портала који нема адресу,телефон,мејл,град,врло је упитно,а све то РТРС,СРНА И АТВ сваки дан преносе као важан извор!? Ако би читалац пожелио позвати редакцију,или несто нсписати,тек онда видиш да уопсте не постоје,да нема редакције,контакта,једноставно су чисти лажњак! Данијела је у праву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

25.07.2019 22:57

Заиста сумњив и лажан резимски портал.

Name

Драгиша

25.07.2019 23:01

Свјесно су ишли на осмишљену забуну јавности,оргинални портал је СРПСКАИНФО,а они,ови лажни су узели назив ИНФОСРПСКА. Намјера је врло јасна,а то је збуњивање јавности.

Name

Нострадамус

26.07.2019 04:43

Будимо искрени.Пријетња Додику је послана и ста је ту цудно.Због цега паника сто се пријети Додику њему се не смије пријетити треба одмах потразити тог сто пријети и у затвор.Да ли је неко просле године цуо пријетњу Лукаца па колико пута је сам Додик пријетио другима па пријетња оном момку у полицији пријетња Данијели Расети да це јој дијете убити.Па пријетње Вукотица и разних удрузења попут Пантери који пријете свима који не подрзавају Додика и ову криминалну власт.Има ли ко ухапсе и ко це да хапси Лукаца Додика Вукотица и оног инспектора сто је у полицији пријетио оном Ивану Бегицу.А сада треба хапсити некога због пријетње Додику који има заститу висе стотина људи.Ко це да стити нас незастицене ко је ститио Давида?

Name

Милош

25.07.2019 22:53

Управо сам сада отишао на тај портал и видио да су они стварно лажњаци,ниста нема о њима,нема мејла,адресе,телефона,мјеста,ама баш ниста,а РТРС И АТВ их преносе сваки дан...ово је за Тужиластво и СИПА,с обзиром да су лажњаци и да дезинформишу и узнемиравају јавност очигледно по нечијем налогу!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гадгет РС

26.07.2019 04:50

Ако желиш оставити коментар, мораш уписати име и е-маил, па ако је не д'о Бог против њих, да те лакше нађу!

Name

Тв

26.07.2019 05:20

Ово су потпароли Ртрс, и Атв

Name

ре гб

25.07.2019 23:13

Богу хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

26.07.2019 04:14

Да ли је истина то сто пису или није о овим зенама није толико вазно.Али рецимо да је истина па зар то није довољан доказ да смо као друство болесно и труло када градјани на сваки могуци нацин покусава да побјегне из земље гдје влада терор.А сви сте свјесни да многи одлазе па сто не писете о томе и одлазе управо због резима који је нема ни законодавну ни судску ни изврсну власт.Гдје владају криминалци и убице нико не одлази сто му је добро,а код нас на одлазак планирају и зеле да оду цак и они који имају и посао и добре плате.Нико данас није сигуран у таквој дрзави и ентитету само су криминалци и бандити сигурни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

26.07.2019 06:43

Чисто сумљам да ие то једини портал са полу истином.сваки други пласира неистине или полуистине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

26.07.2019 06:48

Какав црни портал.Обично смеће црвених кмера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амци

26.07.2019 07:00

Пропаганда је једино режимско оружје, све док не опљачкају све до краја.Кад пензионери остану без пензија , клупко ће се почети одмотавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архимандрит

27.07.2019 17:54

Банда црвена је спремна на све а под окриљем окупатора миле рс=миле цг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

28.07.2019 14:28

Да лазу и сире лажне вијести то сви знамо, али коме их тужити кад је судство и тужилаштво директно или индиректно укључено у све нецасне радње. Мислим да 90 %грађана не вјерује ни политичарима на власти, а ни суду ни тужилаштву , заробљено друштво, али све прође, треба зивјети послије овог у свом мјесту, како ти људи кад небуду имали функције мисле проћи од срамоте поред својих комшија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

28.07.2019 19:14

Хунта милокрада И лукаца ,прети отима , Плацка ,убија терорисе то је злоцин над и то мало народа сто остаје у РС бјези народе Спасавај зивоте остави злоцинце саме да се обрацунају измедју себе врацај се у Федерацију сигурно је је тамо него у РС Бјези од хунте

ОДГОВОРИТЕ