ЛЕ: Милошевића изнервирали Тошић и Стојковић!

Саво замера Бамбију и Стојкету, брине га реализација. . .  Тренер Партизана сматра да његова екипа игра добро за почетак сезоне, али да недостају голови, односно да реализација мора да се поправи. Критикује Зорана Тошића и Владимира Стојковића због жутих картона у Велсу.

Фудбал 26.07.2019 | 08:00
ЛЕ: Милошевића изнервирали Тошић и Стојковић!
Партизан је победио Конас Ки 1:0 у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу Европе. "Парни ваљак" је пропустио прилику да већ у Рилу обезбеди миран реванш, али и да утакмицу против објективно далеко слабијег ривала заврши без жутих картона.

Тренера Партизана Сава Милошевића посебно је изнервирало то што су јавно опоменути најискуснији – Зоран Тошић и Владимир Стојковић.

"Њих двојица су први који су морали да смире остале, а не да реагују на провокације", почео је стратег црно-белих.

"Знали смо да такве ствари могу да се догоде. Квалитет Конас Кија није на нивоу, али се зато служе свим другим средствима. На сваки прекид 'крали' су време. Голман је 'украо пола утакмице'. Све то утиче на концентрацију, али је опет јако глупо да добијемо жуте картоне на оваквим утакмицама, а да после тога немамо битне играче у знатно тежим мечевима", рекао је Милошевић.

Шеф стручног штаба Партизана задовољан је што је екипа у прва два меча забележиле победе и није примила гол, али скреће пажњу на реализацију, која се показала као најслабији део у игри српског освајача Купа.

"После две утакмице на почетку сезоне, важно је да смо на обе постигли по гол, а да смо притом сачували мрежу. То ми се свиђа и јако је добро за овај део сезоне. Није добро то што нам треба велики број шанси да дамо гол, дакле, реализацију морамо да поправимо", оценио је Милошевић.

У Рилу је гледао утакмицу баш какву је и очекивао.

"Било је јако тешко против екипе која не жели да игра, јако чврсте. У сваком тренутку имали смо девет-десет њихових играча иза лопте. Терен је у горем стању од већине наших. Просто није било могуће играти брже од овог данас, а када је тако, онда вам овакве екипе направе проблем. И поред свега тога мислим да смо могли још који гол да дамо. Задовољан сам, добили смо утакмицу и све решавамо на нашем стадиону где, верујем, можемо да играмо брже и боље", навео је тренер Партизана Саво Милошевић и подвукао:

"У Београду очекујем доста другачију утакмицу, пре свега због терена".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар