Режимски упљувци у служби Додика

Режим никада није био слабији, али дјелује да је непобједив само из једног разлога. Зато што је опозиција десеткована од стране режима, а о режимским упљувцима за сада не бих говорио, јер и томе долази крај - поручио је Говедарица.

Република Српска 25.07.2019 | 21:07
Режимски упљувци у служби Додика
Донедавни предсједник СДС-а Вукота Говедарица у разговору за БН ТВ каже да Милорад Додик ужива да се бори за интересе званичног Загреба.

"Ако смијем да примијетим, зашто нека међународна арбитража не би донијела пресуду и саопштила ко је у праву око Пељешког моста, БиХ или Хрватска? Зашто је српском члану Предсједништва БиХ толико стало да међународна арбитража не утврди ко је у праву? Ту добијамо одговор на питање за чије интересе је Додик играо. Да не говорим о томе да је направљен озбиљан преседан и да је опасно да се Република Српска мијеша у унутрашња питања Федерације БиХ", казао је Говедарица, коментаришући посљедњу посебну сједницу Народне скупштине Републике Српске.

Према његовим ријечима, скупштинска расправа је показала примитивизам и подаништво, а никако витални интерес Републике Српске.

"Додик ужива да се бори за интересе званичног Загреба, И, као што је својевремено обрадовао хрватску јавност, када је предао архивску грађу из Јасеновца, тако је побрао симпатије и овога пута. Друго је питање да ли он има личне користи од таквог дјеловања а искрен да будем, не би ме изненадило. Оно што, нажалост, депримира јесте његов примитивизам у Народној скупштини", казао је Говедарица.

Ако се присјетимо знаменитих Срба из прошлости који су водили српски народ, видјећемо, каже он, да овако лошег још нисмо имали.

"Али, што би рекао један од умнијих Срба, постали смо као луда дјеца, свако нам може бити и отац и вођа“. Нажалост, то је наша тужна реалност. Од народа чијој се култури дивила сва Европа пали смо на ниске гране и изгледа да морамо пасти као народ на само дно да би имали шансу да се подигнемо", казао је Говедарица.

Са жаљењем констатује и подаништво, што неким опозиционарима таква улога, изгледа, одговара.

"Ако мислимо на народ који је на рубу егзистенције и који види само перспективу како напустити Републику Српску, такве навике опозиција ће морати да промијени. Режим никада није био слабији, али дјелује да је непобједив само из једног разлога. Зато што је опозиција десеткована од стране режима, а о режимским упљувцима, за сада, не бих говорио", казао је Говедарица.

Како Додику не полази за руком да формира Савјет министара, Говедарица одговара:

"Он је непоуздан партнер. Не постоји његов партнер који није био преварен најмање једанпут. У ствари, није проблем у њему, већ у оним партијама које му допуштају да их вара. СДС је са СНСД-ом на државном нивоу 2011. године направио Савјет министара, али нас је одмах послије локалних избора 2012.године истјерао и развалио јединствен наступ који смо били постигли. Његова политичка филозофија гласи: Када треба на направиш личну или страначку корист, не мари колику штету ћеш направити народу и Републици Српској".

Донедавни предсједник СДС-а каже да има доста примјера какве штете је Додик направио и својим актуелним коалиционим партнерима са којима је формирао Владу Републике Српске.

"ДНС је понизио до крајњих граница! Изговор му је био да су радили за мене на изборима, сто је ноторна лаж! Социјалисте понижава гдке стигне, али далеко од очију јавности! Али, прије или касније, такве ствари се обију о главу свакоме, па ће и њему. То га је за почетак дочекало у Сарајеву, јер је све оно што је договорио својевремено са својим потенцијалним партнерима слагао и изврдао. Тако се на крају поставља питање, докле ће да га трпе и партнери у Републици Српској. Неки од њих заиста немају разлога", казао је Говедарица.

На питање да ли ће СДС направити Савјет министара, Говедарица каже да онај ко мисли да ћемо сједити и плакати за Додиком, зато он у мандату предсједавајућег Предсједништва није направио Савјет министара БиХ, тај се вара.

"СДС и ПДП су на протеклим изборима за ниво Парламентарне скупштине направили 250 хиљада, а СНСД 260 хиљада гласова. Зашто би то СНСД био легитимнији представник Срба од нас? Који то кантар може извагати? Ако то вагате кантаром режимских медија и Додикових партијских улизица, као и наручених, назовимо их аналитичарима, онда ћете тамо свашта чути. Али то мене уопште не дотиче. И раније сам говорио и опет ћу поновити, да су СДС-ови министри били на висини задатка и да су на један одговоран начин бранили интересе Републике Српске и исто тако постизали резултате за Босну и Херцеговину, а она је и српска колико и бошњачка и хрватска".

- Не треба и не смију Срби лако да се одрекну БиХ и ако тако поставимо ствари, уважавајући и све остало, засто господин Шаровић не би могао да буде предсједавајући Савјета министара - констатује Говедарица.



Зашто је одустао од кандидатуре за предсједника СДС-а, упркос великој подршци у корист Мирка Шароића, објашњава да му је било потребно само два дана по завршетку парламентарних избора да схвати каква је судбина намијењена и њему и Српској демократској странци.

"СДС је требало да буде стављен у службу владајућег режима и да га амнестира од свих деценијских злоупотреба, а са таквом подршком Милорад Додик је могао постати непогрешиви отац нације. Нисам имао потребу да СНСД амнестирам за све злоупотребе, а још мање да од „лажног цара Шћепана малог“ правим српског Ататурка и лако сам одредио којим путем СДС треба да иде. У таквом дјеловању имао сам подршку Шаровића који је имао идентичне погледе на тешко стање у којем се нашла странка".

Каже да му је било јасно да је његов примарни задатак био не да остане на челу странке, већ да спасава СДС заједно са здравим снагама, унутар странке, од политичке прождрљивости Милорада Додика и његових хијена.

"С друге стране, господин Шаровић је човјек иза кога стоје резултати и велико искуство. Ауторитет и интегритет који превазилази унутарстраначке оквире. И све сам то отворено говорио на сједницама страначких органа и позивао да се окупимо сви око личности која се зове Мирко Шаровић. Жао ми је што ме неке моје страначке колеге нису схватиле мало озбиљније", каже донедавни предсједник СДС-а.

Упитан хоће ли бити замјеник предсједника СДС-а, Говедарица каже да је то одлука предсједника странке.

"Био сам предсједник странке скоро три године и схватио сам да новом предсједнику, ма ко он био, треба нови статут странке који ће му дати више и снаге и ауторитета. Захваљујем се делегатима скупштине странке који су дали подршку измјенама и допунама статута, и поред тога што је постојала озбиљна опстукција да се предложене измјене не усвоје. Ако питате зашто ово кажем, одговорићу врло директно. Не знам како је то у другим странкама али у СДС-у постоје људи који не воле да предсједник буде креатор, већ њихов заробљеник."

Наводећи да се борио за статут којим ће предсједник странке предлагати своје сараднике, тим са којим ће показати сопствену креативност коју нико неће моћи баш тако лако да спутава.

"Ако неко мисли да сам са предсједником Шаровићем раније направио договор, тај је у криву. Ја не припадам оној сорти политичара који су научили да три главице купуса мијењају за врећу паприка. Према томе, то ће бити одлука предсједника странке, а ја сам спреман да заједнички радимо за свенародну побједу, не гледајући која ми је функција у странци", казао је Говедарица у разговору за БН ТВ.

БН ТВ

Коментари / 54

Оставите коментар
Name

Днк

25.07.2019 19:16

Говедарица је у праву!ДОДИК ПОНИЗАВА СВОЈЕ ПАРТНЕРЕ ДНС И СП ГДЈЕ КОД СТИГНЕ! ПОЛА ФУНКЦИЈА ИМ УКИНУО АЛИ НИКО НЕ СМИЈЕ НИ ДА ПИСНЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

25.07.2019 19:31

ПА НИКО НИЈЕ ПЉУВО ПО РЕЖИМУ КАО ЧАВИЋ ПА ШТА БИ,СКОНТО ЧОВЈЕК ДВА И ДВА,ЗАР МИСЛИТЕ ДА ЋЕ ГОВЕДАРИЦА ОСТАТИ ДОСЉЕДАН...НЕ ВЈРУЈЕМ,СКОНТАЋЕ И ОН ДВА И ДВА ГАРАНТ!!!

Name

Боско

25.07.2019 19:37

Павиц је крив сто трпи Милу,треба да иде са СДС и ПДП. Радовиц це повести ДНС у боље сутра са ПДП и ДНС

Name

реалност

25.07.2019 19:46

Док је главна осовина зла Додик-Лукац-Тегелтија на дјелу нема нам напред. Напротив, пријети нам економски и биолоски егзодус!

Name

Упљувак

25.07.2019 20:22

Два и два ,је Цавиц ,гласо за њега ,а он ме превари ,цовјек се ,по...ра на карактер ,пјенио је у Скупстини ,нема ста није говорио против г,Додика и изда сиња кукавица бираце ,никако не могу да схватим такве људе ,политика ,казу је ,,курва,, али ,толико да се ,,напенали,,никако ми није јасно .

Name

Иван

25.07.2019 20:34

Марко Павиц мора да заједно са Радовицем иде према СДС и ПДП,да се рјеси Бањца и Несица јер су слуге од СНСД

Name

Министар

25.07.2019 20:37

Вјерујем да це Додику на наплату доци то сто је урадио социјалистима и днс-у. Додик је изгубио изборе у Бања Луци и умјесто да је коалицију у Бања Луци испостовао он је наставио да их изиграва узимајуци Цавица и Цубриливица. Цавиц це изугубити добар дио подрске јер је промјенио страну а демос који је узео Балабана цека два одборницка мјеста. Само ако Радовиц и Станивуковиц постигну договор црвена банда це изугубити Бања Луку следеце године. Опозиција у Бања Луци сад треба мудрост висе него икад. Ако придобију Радовица постицице успјех а било би добро да форсирају договор и са социјалистима. Да би црвена банда изгубила вецину у скупстини прво их треба претворити у опозицију у Бања Луци.

Name

РОМАНИЈА

25.07.2019 20:50

Браво Вукота, велики цовјек. Хвала богу па те имамо и јос пар људи, ви сте будуцност наса. БиХ је и наса од до, тако се размисља, нецемо прадједовину заборавити и претке, своју земљу. Битно је да се мост у Целинцу зове Србија, и Пејина унука отвара. Само србују и лазу. СДС до побједе

Name

Днк

25.07.2019 21:45

ЈАСНО ЈЕ СВИМА ЗАСТО ДОДИК РУШИ ПАВИЋА АЛИ ЗАШТО ИЗИГРАВА И ЗАВЛАЧИ СВОГ ВЈЕРНОГ ПАРТНЕРА ДЈОКИЋА???

Name

Вук

25.07.2019 22:26

Браво име

Name

@Роки

26.07.2019 04:14

Е мој Зока , па постоје још увјек људи који свој образ недају за шаку дуката.

Name

Нострадамус

26.07.2019 05:39

Не понизава само своје партнере него и цитав Српски народ.Прво сто га је подијелио и на основу понизавања и народа и својих партнера и влада.Сами смо криви јер сви хоце да буду уз Доду,а на крају сви буду и продју а само он остаје.Понизава и своје у Снсд а они га и даље подрзавају када прими Цавица Обрена Јереница а своје из коалуције и из странке одбаци па када ове искористи онда це и њих да сутне.

Name

ВАЛТЕР

26.07.2019 08:10

Да смо народ нормалан данас би господин Вукота Говедарица био предсједник Републике Српске и народ би имао наду у боље сутра.

Name

Ре СВИМА

26.07.2019 15:17

Можда господину Вукоти Говедарици нису добро знали сабирати, разлика није у 10 000 хиљада гласова. """"СДС и ПДП су на протеклим изборима за ниво Парламентарне скупштине направили 250 хиљада, а СНСД 260 хиљада гласова. Зашто би то СНСД био легитимнији представник Срба од нас?""" Коалиција око СДС(ПДП, НДП, СРС РС, НС) је направила 246 240 гласова(овде су урачунати и гласови које је добио господин Обрен Петровић изборна јединица 2. а то је 34 303 гласа) ако их одбијемо добијемо 211 937. Коалаиција око СНСД(ДНС, СП РС УС) је направила 360 888 гласова, ако овде додамо и гласове г-дина Обрена Петровића 34 303 то је 395 191 глас разлика је 183 254 гласова. У ПС БиХ клуб СНСД броји 9 српских представника а клуб СДС и ПДП 4 српских представника. Реално гледајући легитимни представници српског народа су у СНСД клубу. Од укупног броја бирача 607 128 из РС у овом клубу је 395 191 а у другом клубу 211 937 разлика је 183 254.

Name

РЕ РЕ СВИМА

26.07.2019 17:01

Да ли би Омер Петровић добио те гласове да је био на листи снсд. Наравно не! Причати нешто хипотетички, без јасних аргумената је као сабирати капи воде (20+20никада неће дати 40). Да је носилац листе био Младен Босић за СДС, колико би тих гласова Петровић добио на листи снсд???

Name

ре РЕ РЕ СВИМА

26.07.2019 18:01

То што г-дин Младен Босић није био на листи СДС за ПС БиХ у изборној јединици 2. није крив СНСД, вјерујем да би добио више гласова али и не толико више од г-дина Обрена Петровића. Избори за градоначелника Добоје 17 Фебруара 2019 године су показали изузетно добру структуру коју је СДС накада имао у Добоју, то показују следећи резултати Борис Јеринић који је сада у СНСД освоји је 31 235 гласова његов противкандидат Небојша Шајиновић (СДС) освоји је 3 359 гласова. ја увјек пишем са аргументима и код мене ће увјек бит 20+20=40

Name

РЕ

26.07.2019 19:02

Да је на листи био Босић, тих 34000гласова би и тада отишли Сдсу, тако да преласком Петровића на другу страну не могу се пренијети његови изборни гласови. Једноставно услови се промијенили. Можемо само теорисати колико би Петровић имао гласова од тих 34000да је био на листи снсд. Он је једноставно изманипулисао гласаче. Нови избори за начелника у Добоју је прича за себе. Ако је Петровић промијенио мишљење испаде да је цијели Добој промијенио мишљење. "ако Цезар почне да лаже, сви Римљани морају лагати". 20+20. Узмите суву чашу, па у њу накапате 20 капи, а затим још 20.Послије пажљиво из чаше сипате капи (истакате). Никада неће бити 40. Или несамјерљиве бројне вриједности никада не сабирамо. Размислите мало. Поздрав.

Name

Нострадамус

25.07.2019 19:16

Браво Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

25.07.2019 19:27

МАЛИ МИЛОРАД ДОДИК СЕ ОСЈЕЋА ВЕЛИКИМ И СНАЖНИМ САМО КАДА БРАНИ ВЕЛИКУ ХРВАТСКУ - ТО ЈЕ ЊЕГОВ ИСТОРИЈСКИ УСУД !!!

Name

!!!

25.07.2019 19:50

Потезом који је Вукота оконцао своју политицку каријеру као лидера дрзавотворне странке СДС је уцинио неколико добрих ствари. 1. показао је јунаство тиме сто је странку коју је водио 3 године ставио изнад себе, јер је код нас обицај да су лидери странацни без'мал дозивотни. 2. показао је цојство које по Миљану Вукову се објасњава да је цојство бранити друге од себе. Свјестан је Вукота да би његовом побједом медју 3 кандидата мањи дио њих били незадовољни сто би резултирало мозда даљим осипањем. Тим и свим другим врлинама које Вукота посједује је показао да у себи истовремено има препознатљивог Хомеровског, Његосевског и Перуновог и није потребно имати нароцито изострене тјелесне оци па да се то види...

Name

професор

25.07.2019 19:56

Ваљда је до сада потврдјена Додикова политика: завади па владај. Систем папака без квалификација, знања и културе. Страсна голгота која је обузела испацени народ РС-а!

Name

4XЛ

25.07.2019 20:11

Додик толико мрзи Бсњаке да би ако треба српску припојијо Хрватској, или било коме али оцито је да пјесак истице из фласе и његов политицки потоп је неминован мозда ове изборе истјера до краја, Али се намјерио на Саровица који је политицки испрофилисан,интелигента смирен а није ни кркан ни саторски кабадахија а ни кукавица

Name

РЕ ЗОКА И СВИ БОТОВИ

26.07.2019 07:16

КАД ЦЕС ТИ СХВАТИТИ ДА ПОСТОЈЕ ЉУДИ КОЈИ НИ ЗА КОЈЕ ПАРЕ НЕБИ ПРОДАЛИ СВОЈУ ЦАСТ, МОРАЛ, ПОСТЕЊЕ СВОЈИХ ПРЕДАКА.

Name

Обрадована хрватска јавност

25.07.2019 19:21

Јос се добро сјецамо када је спикер хрт-а Данко Друзијаниц славодобитно се цереци у камеру рекао "Јасеновацка документација је из Восингтона конацно кренула куци у Загреб". То је био дио дуга којег је Миле Будак, пардон Додик вратио Ватикану за насилно доводјење на власт 1998. године, када га је инсталирао нато, који га и сада дрзи да терорисе народ. Знали су добро Хрвати колико вриједи та Документација, јер она потврдјује највеца звјерства у историји нецовјецанства. Сада им је Додо отворио простор да у потпуности негирају десавања у Јасеновцу, па цак и да казу да је то био "радни логор" у коме су се приказивали игрокази, какав је Тијардовицева "Мала Флорами".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тугомир

25.07.2019 19:25

Твоје ријеци Вукоте нема ко да цује. Све је тако као сто казе али не вреди. Глихом не вреди саптати. Овај народ је затупио, оглувио и огугло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

25.07.2019 19:34

Свака част Вукота, био си и остао човјек и на теби почива будућност. Искреност, чојство и поштење можда нису добре карте данас али за овај народ су шпил на кога ће заиграти увјек. Ти и Шаровић сте добитна комбинација која ће сломити Додика и његову издајничку политику! Жив и здрав био, на радост српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре за све

25.07.2019 19:52

Па знам и ја ко ста ради ал невриједи године иду а ови исто понављају годинама а ниста се неподузима сем празне Додик ово Додик оно.

Name

ана

25.07.2019 19:43

Република Српска је постала сиромаснија захваљујуци СНСД-у!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС ОД 1992

25.07.2019 19:45

Подршка за господина Говедарицу,човјека који је својим потезом спасио СДС да доживи судбину ДС у Србији,који се данас бори за цензус.Вукота ће сигурно наћи своје високо мјесто у СДС које сигурно заслужује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.07.2019 21:02

Он је својом штуром политиком и довео СДС до овога. Преузео је од Босица јаку странку. Упропастио је. Да није дао оставку уништио би је до краја. Није он за лидера.

Name

Директ

25.07.2019 23:39

Малтене странка је остала јака колико и прије Вукоте. Јос је притом ојацао странку сто се тице самог највисег врха исте.

Name

рибар

25.07.2019 19:53

СДС је државотворна странка, СДС треба Српској, СДС је само на овај начин могао избјећи судбину ДС Србије, зато респект за потез Говедарице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

25.07.2019 19:53

Ова два човјека су за сваку похвалу. Говедарица, да није било крађе и куповине избора био би данас председник РС-а. Саровиц има огромно искуство и велика дјела иза себе. Пошто су га смењивали разни мешетари, није издајник, потврдило се. Господо окупите у врх странке, поред вас двојице само проверене патриоте и способне људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ВУКОТА

25.07.2019 19:55

СВАКА ТИ ЈЕ ЊЕГОСЕВА.И ЈА САМ СЕ ВРАЦАО УНАЗАД У ИСТОРИЈУ АЛ ОВАКВОГ ВОДЈУ СРБИ ИМАЛИ НИСУ..ОВА СЈЕДНИЦА ЈЕ ПОКАЗАЛА САВ ПРОСТАКЛУК И СИЛУ..А ТЕК ОНИ КОЈИ СУ УВЛАКАЦИ КОЈИ ЗБОГ СВОЈЕ КОРИСТИ СЕ ОНАКО ПОНАСАЈУ...СВЕ ЈЕ ПРОДАТО И ОПЉАЦКАНО..И САМИ.ЦЕ ПОПАДАТИ КО ДОМИНЕ..СВАКА ТИ ЈЕ ЊЕГОСЕВА ..ЗИВ И ЗДРАВ БИО..ПОЗДРАВ ИЗ БИЈЕЉИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд

25.07.2019 20:54

Упљувак чавић нема карактера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

25.07.2019 20:57

Ајде да се не лажемо, сви знамо од када је СДС у опозицији, дугих, дугих сами Бог зна колико година. Да зло буде веће од када је у опозицији све је из године у годину била лошија. Елем ако се сад шта не поправи спашће на комби странку. Ја сам убјеђен да јој за то није крив Додик већ управо лично њени чланови а поготово ви који сте је водили и држали њен врх.. Мали сам ја оптимиста да ће било шта бити од овога што Вукота прича о урушавању режима јер је опозиција лошија више него што се и зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС за Е

26.07.2019 11:49

Ко је урушио морал купујући за паре људе,срозавајући све људске вриједност и дижући лоповлук на највиши пиједестал него СНСД. Али није нас све успио купити и ми смо остатак који се зовемо СДС или опозиција.

Name

легија

25.07.2019 21:13

Овај човјек је најпоштенији лик у политици.Жив нам и здрав био Вуле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

25.07.2019 22:26

Постовани гдине Вукота, ово сто сам процитала је управо оно сто вецина нас цека да овако директно и искрено казете. Онај ко зна јасно му је да сте овако и мислили и радили све вријеме али сте због оваквих ставова постали огромна сметња неистомисљеницима. Велика је цаст познавати Вас и бити дио Васег тима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еборат

25.07.2019 22:35

Додик влада зато сто има висе тајкуна и богатаса на својој страни.Који плацају и странку у њефову популарност подрзава народ које дрзе тајкуни.Свака регија има своје тајкуне који дрзе привредно и политицки регију.Најјаце су пољопривредне регије,по броју гласања за Додика.И ти људи који дрзе ту грану привреде.Па сви виде да ЗА ДОДИКА НАЈВИСЕ ГЛАСАЈУ ИЗ ЈАКИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ КРАЈЕВА И ОН ТУ НАЈВИСЕ УЛАЗЕ.И у Бијељини је скоро добио изборе ако Мициц овако настави следеце изборе неце проци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одмах би пао

26.07.2019 17:07

Не плацају је они, на залост ми, све је то насе, покрадено!

Name

еборат

27.07.2019 14:30

Немас ти појма друзе,како све то функционисе.Ти мислис да се они боре око столица за плате.Бас си наиван.Они се кољу због донатора тајкуна.Ко це коме кога зграбити.СДС и СНСД су би у ОК односима док им Додик није покупио донаторе.Сад су на ратној нози.

Name

Директ

25.07.2019 23:35

Додик це у историју РС уци као рузна прослост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим располозивим срwдствима

26.07.2019 06:04

Избори су покрадени.И то драстицно да би на крају опет било скоро изједнацено. То довољно говори колико је уствари резим губитник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

26.07.2019 06:33

Људино! Показао си и доказао да си цовјек, патриота..Тако се то ради! Твоје вријеме тек долази! Даце Бог а и овај народ зели да те види као велико лидера Срба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ2

26.07.2019 07:05

За српског лидера гласачи су одабрали Жељку. Избор је наш.

Name

Мики

26.07.2019 07:47

Од оснивања сам у СДС ,Вула знам од детињства , и час ми је .

Name

Ооп

26.07.2019 06:59

Говедарица је људина,свака цаст на образу и постењу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

26.07.2019 08:09

Напријед часни српски сине! Уз тебе смо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема Српске

26.07.2019 08:57

Неко рече да ће Додик бити црни дио историје Српске. Ја кажем, он ће уништити Српску толико да ће нам убрзо неколико кантона са пар стотина хиљада Срба бити премија. Мартић је био глупи дрот, овај је свјестан свега шта ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

26.07.2019 10:27

Додо је за вас цар краљ ви му нисте ни за нокат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

26.07.2019 23:35

Цар циркуса.

Name

Вук

26.07.2019 23:26

Браво име

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС некад и сад

27.07.2019 13:44

СДС су ...Вукота..Саровиц...Мектиц...и Вукан Остали су ,,уздржани "или су у прелазном року..

ОДГОВОРИТЕ