Režimski upljuvci u službi Dodika

Režim nikada nije bio slabiji, ali djeluje da je nepobjediv samo iz jednog razloga. Zato što je opozicija desetkovana od strane režima, a o režimskim upljuvcima za sada ne bih govorio, jer i tome dolazi kraj - poručio je Govedarica.

Republika Srpska 25.07.2019 | 21:07
Režimski upljuvci u službi Dodika
Donedavni predsjednik SDS-a Vukota Govedarica u razgovoru za BN TV kaže da Milorad Dodik uživa da se bori za interese zvaničnog Zagreba.

"Ako smijem da primijetim, zašto neka međunarodna arbitraža ne bi donijela presudu i saopštila ko je u pravu oko Pelješkog mosta, BiH ili Hrvatska? Zašto je srpskom članu Predsjedništva BiH toliko stalo da međunarodna arbitraža ne utvrdi ko je u pravu? Tu dobijamo odgovor na pitanje za čije interese je Dodik igrao. Da ne govorim o tome da je napravljen ozbiljan presedan i da je opasno da se Republika Srpska miješa u unutrašnja pitanja Federacije BiH", kazao je Govedarica, komentarišući posljednju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, skupštinska rasprava je pokazala primitivizam i podaništvo, a nikako vitalni interes Republike Srpske.

"Dodik uživa da se bori za interese zvaničnog Zagreba, I, kao što je svojevremeno obradovao hrvatsku javnost, kada je predao arhivsku građu iz Jasenovca, tako je pobrao simpatije i ovoga puta. Drugo je pitanje da li on ima lične koristi od takvog djelovanja a iskren da budem, ne bi me iznenadilo. Ono što, nažalost, deprimira jeste njegov primitivizam u Narodnoj skupštini", kazao je Govedarica.

Ako se prisjetimo znamenitih Srba iz prošlosti koji su vodili srpski narod, vidjećemo, kaže on, da ovako lošeg još nismo imali.

"Ali, što bi rekao jedan od umnijih Srba, postali smo kao luda djeca, svako nam može biti i otac i vođa“. Nažalost, to je naša tužna realnost. Od naroda čijoj se kulturi divila sva Evropa pali smo na niske grane i izgleda da moramo pasti kao narod na samo dno da bi imali šansu da se podignemo", kazao je Govedarica.

Sa žaljenjem konstatuje i podaništvo, što nekim opozicionarima takva uloga, izgleda, odgovara.

"Ako mislimo na narod koji je na rubu egzistencije i koji vidi samo perspektivu kako napustiti Republiku Srpsku, takve navike opozicija će morati da promijeni. Režim nikada nije bio slabiji, ali djeluje da je nepobjediv samo iz jednog razloga. Zato što je opozicija desetkovana od strane režima, a o režimskim upljuvcima, za sada, ne bih govorio", kazao je Govedarica.

Kako Dodiku ne polazi za rukom da formira Savjet ministara, Govedarica odgovara:

"On je nepouzdan partner. Ne postoji njegov partner koji nije bio prevaren najmanje jedanput. U stvari, nije problem u njemu, već u onim partijama koje mu dopuštaju da ih vara. SDS je sa SNSD-om na državnom nivou 2011. godine napravio Savjet ministara, ali nas je odmah poslije lokalnih izbora 2012.godine istjerao i razvalio jedinstven nastup koji smo bili postigli. Njegova politička filozofija glasi: Kada treba na napraviš ličnu ili stranačku korist, ne mari koliku štetu ćeš napraviti narodu i Republici Srpskoj".

Donedavni predsjednik SDS-a kaže da ima dosta primjera kakve štete je Dodik napravio i svojim aktuelnim koalicionim partnerima sa kojima je formirao Vladu Republike Srpske.

"DNS je ponizio do krajnjih granica! Izgovor mu je bio da su radili za mene na izborima, sto je notorna laž! Socijaliste ponižava gdke stigne, ali daleko od očiju javnosti! Ali, prije ili kasnije, takve stvari se obiju o glavu svakome, pa će i njemu. To ga je za početak dočekalo u Sarajevu, jer je sve ono što je dogovorio svojevremeno sa svojim potencijalnim partnerima slagao i izvrdao. Tako se na kraju postavlja pitanje, dokle će da ga trpe i partneri u Republici Srpskoj. Neki od njih zaista nemaju razloga", kazao je Govedarica.

Na pitanje da li će SDS napraviti Savjet ministara, Govedarica kaže da onaj ko misli da ćemo sjediti i plakati za Dodikom, zato on u mandatu predsjedavajućeg Predsjedništva nije napravio Savjet ministara BiH, taj se vara.

"SDS i PDP su na proteklim izborima za nivo Parlamentarne skupštine napravili 250 hiljada, a SNSD 260 hiljada glasova. Zašto bi to SNSD bio legitimniji predstavnik Srba od nas? Koji to kantar može izvagati? Ako to vagate kantarom režimskih medija i Dodikovih partijskih ulizica, kao i naručenih, nazovimo ih analitičarima, onda ćete tamo svašta čuti. Ali to mene uopšte ne dotiče. I ranije sam govorio i opet ću ponoviti, da su SDS-ovi ministri bili na visini zadatka i da su na jedan odgovoran način branili interese Republike Srpske i isto tako postizali rezultate za Bosnu i Hercegovinu, a ona je i srpska koliko i bošnjačka i hrvatska".

- Ne treba i ne smiju Srbi lako da se odreknu BiH i ako tako postavimo stvari, uvažavajući i sve ostalo, zasto gospodin Šarović ne bi mogao da bude predsjedavajući Savjeta ministara - konstatuje Govedarica.



Zašto je odustao od kandidature za predsjednika SDS-a, uprkos velikoj podršci u korist Mirka Šaroića, objašnjava da mu je bilo potrebno samo dva dana po završetku parlamentarnih izbora da shvati kakva je sudbina namijenjena i njemu i Srpskoj demokratskoj stranci.

"SDS je trebalo da bude stavljen u službu vladajućeg režima i da ga amnestira od svih decenijskih zloupotreba, a sa takvom podrškom Milorad Dodik je mogao postati nepogrešivi otac nacije. Nisam imao potrebu da SNSD amnestiram za sve zloupotrebe, a još manje da od „lažnog cara Šćepana malog“ pravim srpskog Ataturka i lako sam odredio kojim putem SDS treba da ide. U takvom djelovanju imao sam podršku Šarovića koji je imao identične poglede na teško stanje u kojem se našla stranka".

Kaže da mu je bilo jasno da je njegov primarni zadatak bio ne da ostane na čelu stranke, već da spasava SDS zajedno sa zdravim snagama, unutar stranke, od političke proždrljivosti Milorada Dodika i njegovih hijena.

"S druge strane, gospodin Šarović je čovjek iza koga stoje rezultati i veliko iskustvo. Autoritet i integritet koji prevazilazi unutarstranačke okvire. I sve sam to otvoreno govorio na sjednicama stranačkih organa i pozivao da se okupimo svi oko ličnosti koja se zove Mirko Šarović. Žao mi je što me neke moje stranačke kolege nisu shvatile malo ozbiljnije", kaže donedavni predsjednik SDS-a.

Upitan hoće li biti zamjenik predsjednika SDS-a, Govedarica kaže da je to odluka predsjednika stranke.

"Bio sam predsjednik stranke skoro tri godine i shvatio sam da novom predsjedniku, ma ko on bio, treba novi statut stranke koji će mu dati više i snage i autoriteta. Zahvaljujem se delegatima skupštine stranke koji su dali podršku izmjenama i dopunama statuta, i pored toga što je postojala ozbiljna opstukcija da se predložene izmjene ne usvoje. Ako pitate zašto ovo kažem, odgovoriću vrlo direktno. Ne znam kako je to u drugim strankama ali u SDS-u postoje ljudi koji ne vole da predsjednik bude kreator, već njihov zarobljenik."

Navodeći da se borio za statut kojim će predsjednik stranke predlagati svoje saradnike, tim sa kojim će pokazati sopstvenu kreativnost koju niko neće moći baš tako lako da sputava.

"Ako neko misli da sam sa predsjednikom Šarovićem ranije napravio dogovor, taj je u krivu. Ja ne pripadam onoj sorti političara koji su naučili da tri glavice kupusa mijenjaju za vreću paprika. Prema tome, to će biti odluka predsjednika stranke, a ja sam spreman da zajednički radimo za svenarodnu pobjedu, ne gledajući koja mi je funkcija u stranci", kazao je Govedarica u razgovoru za BN TV.

BN TV

Komentari / 54

Ostavite komentar
Name

Dnk

25.07.2019 19:16

Govedarica je u pravu!DODIK PONIZAVA SVOJE PARTNERE DNS I SP GDJE KOD STIGNE! POLA FUNKCIJA IM UKINUO ALI NIKO NE SMIJE NI DA PISNE!

ODGOVORITE
Name

Zoka

25.07.2019 19:31

PA NIKO NIJE PLJUVO PO REŽIMU KAO ČAVIĆ PA ŠTA BI,SKONTO ČOVJEK DVA I DVA,ZAR MISLITE DA ĆE GOVEDARICA OSTATI DOSLJEDAN...NE VJRUJEM,SKONTAĆE I ON DVA I DVA GARANT!!!

Name

Bosko

25.07.2019 19:37

Pavic je kriv sto trpi Milu,treba da ide sa SDS i PDP. Radovic ce povesti DNS u bolje sutra sa PDP i DNS

Name

realnost

25.07.2019 19:46

Dok je glavna osovina zla Dodik-Lukac-Tegeltija na djelu nema nam napred. Naprotiv, prijeti nam ekonomski i bioloski egzodus!

Name

Upljuvak

25.07.2019 20:22

Dva i dva ,je Cavic ,glaso za njega ,a on me prevari ,covjek se ,po...ra na karakter ,pjenio je u Skupstini ,nema sta nije govorio protiv g,Dodika i izda sinja kukavica birace ,nikako ne mogu da shvatim takve ljude ,politika ,kazu je ,,kurva,, ali ,toliko da se ,,napenali,,nikako mi nije jasno .

Name

Ivan

25.07.2019 20:34

Marko Pavic mora da zajedno sa Radovicem ide prema SDS i PDP,da se rjesi Banjca i Nesica jer su sluge od SNSD

Name

Ministar

25.07.2019 20:37

Vjerujem da ce Dodiku na naplatu doci to sto je uradio socijalistima i dns-u. Dodik je izgubio izbore u Banja Luci i umjesto da je koaliciju u Banja Luci ispostovao on je nastavio da ih izigrava uzimajuci Cavica i Cubrilivica. Cavic ce izugubiti dobar dio podrske jer je promjenio stranu a demos koji je uzeo Balabana ceka dva odbornicka mjesta. Samo ako Radovic i Stanivukovic postignu dogovor crvena banda ce izugubiti Banja Luku sledece godine. Opozicija u Banja Luci sad treba mudrost vise nego ikad. Ako pridobiju Radovica posticice uspjeh a bilo bi dobro da forsiraju dogovor i sa socijalistima. Da bi crvena banda izgubila vecinu u skupstini prvo ih treba pretvoriti u opoziciju u Banja Luci.

Name

ROMANIJA

25.07.2019 20:50

Bravo Vukota, veliki covjek. Hvala bogu pa te imamo i jos par ljudi, vi ste buducnost nasa. BiH je i nasa od do, tako se razmislja, necemo pradjedovinu zaboraviti i pretke, svoju zemlju. Bitno je da se most u Celincu zove Srbija, i Pejina unuka otvara. Samo srbuju i lazu. SDS do pobjede

Name

Dnk

25.07.2019 21:45

JASNO JE SVIMA ZASTO DODIK RUŠI PAVIĆA ALI ZAŠTO IZIGRAVA I ZAVLAČI SVOG VJERNOG PARTNERA DJOKIĆA???

Name

Vuk

25.07.2019 22:26

Bravo ime

Name

@Роки

26.07.2019 04:14

Е мој Зока , па постоје још увјек људи који свој образ недају за шаку дуката.

Name

Nostradamus

26.07.2019 05:39

Ne ponizava samo svoje partnere nego i citav Srpski narod.Prvo sto ga je podijelio i na osnovu ponizavanja i naroda i svojih partnera i vlada.Sami smo krivi jer svi hoce da budu uz Dodu,a na kraju svi budu i prodju a samo on ostaje.Ponizava i svoje u Snsd a oni ga i dalje podrzavaju kada primi Cavica Obrena Jerenica a svoje iz koalucije i iz stranke odbaci pa kada ove iskoristi onda ce i njih da sutne.

Name

VALTER

26.07.2019 08:10

Da smo narod normalan danas bi gospodin Vukota Govedarica bio predsjednik Republike Srpske i narod bi imao nadu u bolje sutra.

Name

Re SVIMA

26.07.2019 15:17

Možda gospodinu Vukoti Govedarici nisu dobro znali sabirati, razlika nije u 10 000 hiljada glasova. """"SDS i PDP su na proteklim izborima za nivo Parlamentarne skupštine napravili 250 hiljada, a SNSD 260 hiljada glasova. Zašto bi to SNSD bio legitimniji predstavnik Srba od nas?""" Koalicija oko SDS(PDP, NDP, SRS RS, NS) je napravila 246 240 glasova(ovde su uračunati i glasovi koje je dobio gospodin Obren Petrović izborna jedinica 2. a to je 34 303 glasa) ako ih odbijemo dobijemo 211 937. Koalaicija oko SNSD(DNS, SP RS US) je napravila 360 888 glasova, ako ovde dodamo i glasove g-dina Obrena Petrovića 34 303 to je 395 191 glas razlika je 183 254 glasova. U PS BiH klub SNSD broji 9 srpskih predstavnika a klub SDS i PDP 4 srpskih predstavnika. Realno gledajući legitimni predstavnici srpskog naroda su u SNSD klubu. Od ukupnog broja birača 607 128 iz RS u ovom klubu je 395 191 a u drugom klubu 211 937 razlika je 183 254.

Name

RE RE SVIMA

26.07.2019 17:01

Da li bi Omer Petrović dobio te glasove da je bio na listi snsd. Naravno ne! Pričati nešto hipotetički, bez jasnih argumenata je kao sabirati kapi vode (20+20nikada neće dati 40). Da je nosilac liste bio Mladen Bosić za SDS, koliko bi tih glasova Petrović dobio na listi snsd???

Name

re RE RE SVIMA

26.07.2019 18:01

To što g-din Mladen Bosić nije bio na listi SDS za PS BiH u izbornoj jedinici 2. nije kriv SNSD, vjerujem da bi dobio više glasova ali i ne toliko više od g-dina Obrena Petrovića. Izbori za gradonačelnika Doboje 17 Februara 2019 godine su pokazali izuzetno dobru strukturu koju je SDS nakada imao u Doboju, to pokazuju sledeći rezultati Boris Jerinić koji je sada u SNSD osvoji je 31 235 glasova njegov protivkandidat Nebojša Šajinović (SDS) osvoji je 3 359 glasova. ja uvjek pišem sa argumentima i kod mene će uvjek bit 20+20=40

Name

RE

26.07.2019 19:02

Da je na listi bio Bosić, tih 34000glasova bi i tada otišli Sdsu, tako da prelaskom Petrovića na drugu stranu ne mogu se prenijeti njegovi izborni glasovi. Jednostavno uslovi se promijenili. Možemo samo teorisati koliko bi Petrović imao glasova od tih 34000da je bio na listi snsd. On je jednostavno izmanipulisao glasače. Novi izbori za načelnika u Doboju je priča za sebe. Ako je Petrović promijenio mišljenje ispade da je cijeli Doboj promijenio mišljenje. "ako Cezar počne da laže, svi Rimljani moraju lagati". 20+20. Uzmite suvu čašu, pa u nju nakapate 20 kapi, a zatim još 20.Poslije pažljivo iz čaše sipate kapi (istakate). Nikada neće biti 40. Ili nesamjerljive brojne vrijednosti nikada ne sabiramo. Razmislite malo. Pozdrav.

Name

Nostradamus

25.07.2019 19:16

Bravo Vukota

ODGOVORITE
Name

DE GOTHIA

25.07.2019 19:27

MALI MILORAD DODIK SE OSJEĆA VELIKIM I SNAŽNIM SAMO KADA BRANI VELIKU HRVATSKU - TO JE NJEGOV ISTORIJSKI USUD !!!

Name

!!!

25.07.2019 19:50

Potezom koji je Vukota okoncao svoju politicku karijeru kao lidera drzavotvorne stranke SDS je ucinio nekoliko dobrih stvari. 1. pokazao je junastvo time sto je stranku koju je vodio 3 godine stavio iznad sebe, jer je kod nas obicaj da su lideri stranacni bez'mal dozivotni. 2. pokazao je cojstvo koje po Miljanu Vukovu se objasnjava da je cojstvo braniti druge od sebe. Svjestan je Vukota da bi njegovom pobjedom medju 3 kandidata manji dio njih bili nezadovoljni sto bi rezultiralo mozda daljim osipanjem. Tim i svim drugim vrlinama koje Vukota posjeduje je pokazao da u sebi istovremeno ima prepoznatljivog Homerovskog, Njegosevskog i Perunovog i nije potrebno imati narocito izostrene tjelesne oci pa da se to vidi...

Name

profesor

25.07.2019 19:56

Valjda je do sada potvrdjena Dodikova politika: zavadi pa vladaj. Sistem papaka bez kvalifikacija, znanja i kulture. Strasna golgota koja je obuzela ispaceni narod RS-a!

Name

4XL

25.07.2019 20:11

Dodik toliko mrzi Bsnjake da bi ako treba srpsku pripojijo Hrvatskoj, ili bilo kome ali ocito je da pjesak istice iz flase i njegov politicki potop je neminovan mozda ove izbore istjera do kraja, Ali se namjerio na Sarovica koji je politicki isprofilisan,inteligenta smiren a nije ni krkan ni satorski kabadahija a ni kukavica

Name

RE ZOKA I SVI BOTOVI

26.07.2019 07:16

KAD CES TI SHVATITI DA POSTOJE LJUDI KOJI NI ZA KOJE PARE NEBI PRODALI SVOJU CAST, MORAL, POSTENJE SVOJIH PREDAKA.

Name

Obradovana hrvatska javnost

25.07.2019 19:21

Jos se dobro sjecamo kada je spiker hrt-a Danko Druzijanic slavodobitno se cereci u kameru rekao "Jasenovacka dokumentacija je iz Vosingtona konacno krenula kuci u Zagreb". To je bio dio duga kojeg je Mile Budak, pardon Dodik vratio Vatikanu za nasilno dovodjenje na vlast 1998. godine, kada ga je instalirao nato, koji ga i sada drzi da terorise narod. Znali su dobro Hrvati koliko vrijedi ta Dokumentacija, jer ona potvrdjuje najveca zvjerstva u istoriji necovjecanstva. Sada im je Dodo otvorio prostor da u potpunosti negiraju desavanja u Jasenovcu, pa cak i da kazu da je to bio "radni logor" u kome su se prikazivali igrokazi, kakav je Tijardoviceva "Mala Florami".

ODGOVORITE
Name

Tugomir

25.07.2019 19:25

Tvoje rijeci Vukote nema ko da cuje. Sve je tako kao sto kaze ali ne vredi. Glihom ne vredi saptati. Ovaj narod je zatupio, ogluvio i oguglo.

ODGOVORITE
Name

Patriota

25.07.2019 19:34

Svaka čast Vukota, bio si i ostao čovjek i na tebi počiva budućnost. Iskrenost, čojstvo i poštenje možda nisu dobre karte danas ali za ovaj narod su špil na koga će zaigrati uvjek. Ti i Šarović ste dobitna kombinacija koja će slomiti Dodika i njegovu izdajničku politiku! Živ i zdrav bio, na radost srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

re za sve

25.07.2019 19:52

Pa znam i ja ko sta radi al nevrijedi godine idu a ovi isto ponavljaju godinama a nista se nepoduzima sem prazne Dodik ovo Dodik ono.

Name

ana

25.07.2019 19:43

Republika Srpska je postala siromasnija zahvaljujuci SNSD-u!

ODGOVORITE
Name

СДС ОД 1992

25.07.2019 19:45

Подршка за господина Говедарицу,човјека који је својим потезом спасио СДС да доживи судбину ДС у Србији,који се данас бори за цензус.Вукота ће сигурно наћи своје високо мјесто у СДС које сигурно заслужује.

ODGOVORITE
Name

re

25.07.2019 21:02

On je svojom šturom politikom i doveo SDS do ovoga. Preuzeo je od Bosica jaku stranku. Upropastio je. Da nije dao ostavku uništio bi je do kraja. Nije on za lidera.

Name

Direkt

25.07.2019 23:39

Maltene stranka je ostala jaka koliko i prije Vukote. Jos je pritom ojacao stranku sto se tice samog najviseg vrha iste.

Name

рибар

25.07.2019 19:53

СДС је државотворна странка, СДС треба Српској, СДС је само на овај начин могао избјећи судбину ДС Србије, зато респект за потез Говедарице.

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

25.07.2019 19:53

Ova dva čovjeka su za svaku pohvalu. Govedarica, da nije bilo krađe i kupovine izbora bio bi danas predsednik RS-a. Sarovic ima ogromno iskustvo i velika djela iza sebe. Pošto su ga smenjivali razni mešetari, nije izdajnik, potvrdilo se. Gospodo okupite u vrh stranke, pored vas dvojice samo proverene patriote i sposobne ljude.

ODGOVORITE
Name

RE VUKOTA

25.07.2019 19:55

SVAKA TI JE NJEGOSEVA.I JA SAM SE VRACAO UNAZAD U ISTORIJU AL OVAKVOG VODJU SRBI IMALI NISU..OVA SJEDNICA JE POKAZALA SAV PROSTAKLUK I SILU..A TEK ONI KOJI SU UVLAKACI KOJI ZBOG SVOJE KORISTI SE ONAKO PONASAJU...SVE JE PRODATO I OPLJACKANO..I SAMI.CE POPADATI KO DOMINE..SVAKA TI JE NJEGOSEVA ..ZIV I ZDRAV BIO..POZDRAV IZ BIJELJINE

ODGOVORITE
Name

Snsd

25.07.2019 20:54

Upljuvak čavić nema karaktera

ODGOVORITE
Name

Е

25.07.2019 20:57

Ајде да се не лажемо, сви знамо од када је СДС у опозицији, дугих, дугих сами Бог зна колико година. Да зло буде веће од када је у опозицији све је из године у годину била лошија. Елем ако се сад шта не поправи спашће на комби странку. Ја сам убјеђен да јој за то није крив Додик већ управо лично њени чланови а поготово ви који сте је водили и држали њен врх.. Мали сам ја оптимиста да ће било шта бити од овога што Вукота прича о урушавању режима јер је опозиција лошија више него што се и зна.

ODGOVORITE
Name

КСС за Е

26.07.2019 11:49

Ко је урушио морал купујући за паре људе,срозавајући све људске вриједност и дижући лоповлук на највиши пиједестал него СНСД. Али није нас све успио купити и ми смо остатак који се зовемо СДС или опозиција.

Name

legija

25.07.2019 21:13

Ovaj čovjek je najpošteniji lik u politici.Živ nam i zdrav bio Vule.

ODGOVORITE
Name

!!!

25.07.2019 22:26

Postovani gdine Vukota, ovo sto sam procitala je upravo ono sto vecina nas ceka da ovako direktno i iskreno kazete. Onaj ko zna jasno mu je da ste ovako i mislili i radili sve vrijeme ali ste zbog ovakvih stavova postali ogromna smetnja neistomisljenicima. Velika je cast poznavati Vas i biti dio Vaseg tima!

ODGOVORITE
Name

Eborat

25.07.2019 22:35

Dodik vlada zato sto ima vise tajkuna i bogatasa na svojoj strani.Koji placaju i stranku u njefovu popularnost podrzava narod koje drze tajkuni.Svaka regija ima svoje tajkune koji drze privredno i politicki regiju.Najjace su poljoprivredne regije,po broju glasanja za Dodika.I ti ljudi koji drze tu granu privrede.Pa svi vide da ZA DODIKA NAJVISE GLASAJU IZ JAKIH POLJOPRIVREDNIH KRAJEVA I ON TU NAJVISE ULAZE.I u Bijeljini je skoro dobio izbore ako Micic ovako nastavi sledece izbore nece proci.

ODGOVORITE
Name

Odmah bi pao

26.07.2019 17:07

Ne placaju je oni, na zalost mi, sve je to nase, pokradeno!

Name

eborat

27.07.2019 14:30

Nemas ti pojma druze,kako sve to funkcionise.Ti mislis da se oni bore oko stolica za plate.Bas si naivan.Oni se kolju zbog donatora tajkuna.Ko ce kome koga zgrabiti.SDS i SNSD su bi u OK odnosima dok im Dodik nije pokupio donatore.Sad su na ratnoj nozi.

Name

Direkt

25.07.2019 23:35

Dodik ce u istoriju RS uci kao ruzna proslost.

ODGOVORITE
Name

Svim raspolozivim srwdstvima

26.07.2019 06:04

Izbori su pokradeni.I to drasticno da bi na kraju opet bilo skoro izjednaceno. To dovoljno govori koliko je ustvari rezim gubitnik!

ODGOVORITE
Name

xyz

26.07.2019 06:33

Ljudino! Pokazao si i dokazao da si covjek, patriota..Tako se to radi! Tvoje vrijeme tek dolazi! Dace Bog a i ovaj narod zeli da te vidi kao veliko lidera Srba!

ODGOVORITE
Name

XYZ2

26.07.2019 07:05

Za srpskog lidera glasači su odabrali Željku. Izbor je naš.

Name

Мики

26.07.2019 07:47

Од оснивања сам у СДС ,Вула знам од детињства , и час ми је .

Name

Oop

26.07.2019 06:59

Govedarica je ljudina,svaka cast na obrazu i postenju

ODGOVORITE
Name

Напријед

26.07.2019 08:09

Напријед часни српски сине! Уз тебе смо!

ODGOVORITE
Name

Nema Srpske

26.07.2019 08:57

Neko reče da će Dodik biti crni dio istorije Srpske. Ja kažem, on će uništiti Srpsku toliko da će nam ubrzo nekoliko kantona sa par stotina hiljada Srba biti premija. Martić je bio glupi drot, ovaj je svjestan svega šta radi.

ODGOVORITE
Name

Nn

26.07.2019 10:27

Dodo je za vas car kralj vi mu niste ni za nokat

ODGOVORITE
Name

Direkt

26.07.2019 23:35

Car cirkusa.

Name

Vuk

26.07.2019 23:26

Bravo ime

ODGOVORITE
Name

SDS nekad i sad

27.07.2019 13:44

SDS su ...Vukota..Sarovic...Mektic...i Vukan Ostali su ,,uzdržani "ili su u prelaznom roku..

ODGOVORITE