Тест: Јунајтед срушио и Тотенхем!

За четири од четири на припремама! Фудбалери Манчестер јунајтеда успешно су завршили турнеју по Аустралији и Азији пошто су у Шангају победили Тотенхем са 2:1.

Фудбал 25.07.2019 | 18:39
Тест: Јунајтед срушио и Тотенхем!
Изабраници Олеа Гунара Солскјера славили су и у последњој четвртој утакмици, остваривши тако стопостотан учинак на припремама.

Претходно су победили Перт Глори (2:0), Лидс (4:0) и Интер (1:0) и са великим задовољством урађеним у протеклом периоду враћају се у Енглеску.

Јунајтед и Тотенхем ће свакако ускоро водити и битку за бодове у Премијер лиги која креће 10. августа.

За сада, Јунајтед показује значајне позитивне промене у игри о чему сведоче и резултати, а репрезентативац Србије Немања Матић одиграо је цело друго полувреме.

Повели су у 22. минуту преко Антонија Марсијала који је искоса са десне стране шутирао крај леве стативе у мрежу лондонске екипе.

Француз је у четвртом минуту имао колосалну прилику, али је његов ударац тада зауставила статива.

"Црвени ђаволи" су били бољи у првом, Тотенхем је заиграо нешто боље у другом и у 65. минуту стигао до изједначења преко Лукаса Моуре, после чијег ударца је лопта закачила неког у одбрани Јунајтеда и преварила Серхија Ромера.

Ипак, у 81. минуту виђен је нови гол за Манчестер јунајтед. Била је то сјајна комбинација Хуана Мате и младог Анхела Гомеша који је искоса са леве стране шутирао и погодио за коначних 2:1.

Јунајтед ће до почетка Премијер лиге и меча са Челсијем 11. агвуста одиграти још две утакмице.

Наредне недеље, тачније 30. јула играће у Норвешкој против Кристијансунда, док 3. августа на "Миленијум" стадиону у Кардифу дочекују Милан.

Тотенхем 30. јула у Минхену на "Алијанц купу" игра са Реалом, дан касније са Бајерном или Фенербахчеом, а 4. августа у Лондону против Интера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар