Test: Junajted srušio i Totenhem!

Za četiri od četiri na pripremama! Fudbaleri Mančester junajteda uspešno su završili turneju po Australiji i Aziji pošto su u Šangaju pobedili Totenhem sa 2:1.

Fudbal 25.07.2019 | 18:39
Test: Junajted srušio i Totenhem!
Izabranici Olea Gunara Solskjera slavili su i u poslednjoj četvrtoj utakmici, ostvarivši tako stopostotan učinak na pripremama.

Prethodno su pobedili Pert Glori (2:0), Lids (4:0) i Inter (1:0) i sa velikim zadovoljstvom urađenim u proteklom periodu vraćaju se u Englesku.

Junajted i Totenhem će svakako uskoro voditi i bitku za bodove u Premijer ligi koja kreće 10. avgusta.

Za sada, Junajted pokazuje značajne pozitivne promene u igri o čemu svedoče i rezultati, a reprezentativac Srbije Nemanja Matić odigrao je celo drugo poluvreme.

Poveli su u 22. minutu preko Antonija Marsijala koji je iskosa sa desne strane šutirao kraj leve stative u mrežu londonske ekipe.

Francuz je u četvrtom minutu imao kolosalnu priliku, ali je njegov udarac tada zaustavila stativa.

"Crveni đavoli" su bili bolji u prvom, Totenhem je zaigrao nešto bolje u drugom i u 65. minutu stigao do izjednačenja preko Lukasa Moure, posle čijeg udarca je lopta zakačila nekog u odbrani Junajteda i prevarila Serhija Romera.

Ipak, u 81. minutu viđen je novi gol za Mančester junajted. Bila je to sjajna kombinacija Huana Mate i mladog Anhela Gomeša koji je iskosa sa leve strane šutirao i pogodio za konačnih 2:1.

Junajted će do početka Premijer lige i meča sa Čelsijem 11. agvusta odigrati još dve utakmice.

Naredne nedelje, tačnije 30. jula igraće u Norveškoj protiv Kristijansunda, dok 3. avgusta na "Milenijum" stadionu u Kardifu dočekuju Milan.

Totenhem 30. jula u Minhenu na "Alijanc kupu" igra sa Realom, dan kasnije sa Bajernom ili Fenerbahčeom, a 4. avgusta u Londonu protiv Intera.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar