У Палама бачена бомба на ауто

Полицији у Палама Р. Г. је данас ујутру пријавио да му је непозната особа ноћ раније бацила непознату ескплозивну направу на његово возило „шкода октавиа“, а које се налазило испред зграде у којој станује.

Република Српска 25.07.2019 | 16:54
У Палама бачена бомба на ауто
У Полицијској управи Источно Сарајево су за Српскаинфо потврдили да им је пријављен овај случај.

Међутим, из полиције није саопштено шта се дешевало вече раније на Палама.

Како незванично сазнајемо, у Палама је дошло до обрачуна између Г.Р.  и за сада непознате особе, која је покушала да пробуши  гуме на возилу, али га је у току покушаја власник затекао и, према незваничним информацијама, ранио. 

Након тога, дан касније у Палама је одјекнула експлозија, у којој није било повријеђених, али која је узнемирила становнике Пала.

Грађани са којима смо разговарали истичу да их је експлозија у касним ноћним сатима пробудила,  те да су многи, уплашени,  изашли на балконе да виде шта се дешава.

Додају да је полиција убрзо стигла на мјесто догађаја, те оградила тај дио града жутом траком.

-Ујутро смо видјели да је све и даље окружено жутом траком, као и да је ауто на које је бачена експлозивна направа, склоњено са лица мјеста – истичу становници Пала.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТУГА

26.07.2019 04:29

Пале несретне,на Палама висе нико не уписује факултет због оваквих ствари,све криминалци и опасни као момци,е моја полицијо и дрзаво јадна,ниста им не смијете а то су само олоси ситни и јадни који су вас упласили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

26.07.2019 08:22

Што млатиш празну саму. На Палама се уписују исто као и до сада, на неке факултете више, на неке мање али број студената је готов исти. 90% паљанске омладне нити су криминалци, нити покушавају бити "опасни момци". Као у сваком мјесту увијек ту има 10% бизгова и сељачина који су интелектуално закржљали и мисле да је интересантно бити насилник.