U Palama bačena bomba na auto

Policiji u Palama R. G. je danas ujutru prijavio da mu je nepoznata osoba noć ranije bacila nepoznatu eskplozivnu napravu na njegovo vozilo „škoda oktavia“, a koje se nalazilo ispred zgrade u kojoj stanuje.

Republika Srpska 25.07.2019 | 16:54
U Palama bačena bomba na auto
U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo su za Srpskainfo potvrdili da im je prijavljen ovaj slučaj.

Međutim, iz policije nije saopšteno šta se deševalo veče ranije na Palama.

Kako nezvanično saznajemo, u Palama je došlo do obračuna između G.R.  i za sada nepoznate osobe, koja je pokušala da probuši  gume na vozilu, ali ga je u toku pokušaja vlasnik zatekao i, prema nezvaničnim informacijama, ranio. 

Nakon toga, dan kasnije u Palama je odjeknula eksplozija, u kojoj nije bilo povrijeđenih, ali koja je uznemirila stanovnike Pala.

Građani sa kojima smo razgovarali ističu da ih je eksplozija u kasnim noćnim satima probudila,  te da su mnogi, uplašeni,  izašli na balkone da vide šta se dešava.

Dodaju da je policija ubrzo stigla na mjesto događaja, te ogradila taj dio grada žutom trakom.

-Ujutro smo vidjeli da je sve i dalje okruženo žutom trakom, kao i da je auto na koje je bačena eksplozivna naprava, sklonjeno sa lica mjesta – ističu stanovnici Pala.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

TUGA

26.07.2019 06:29

Pale nesretne,na Palama vise niko ne upisuje fakultet zbog ovakvih stvari,sve kriminalci i opasni kao momci,e moja policijo i drzavo jadna,nista im ne smijete a to su samo olosi sitni i jadni koji su vas uplasili

ODGOVORITE
Name

Hmm

26.07.2019 10:22

Što mlatiš praznu samu. Na Palama se upisuju isto kao i do sada, na neke fakultete više, na neke manje ali broj studenata je gotov isti. 90% paljanske omladne niti su kriminalci, niti pokušavaju biti "opasni momci". Kao u svakom mjestu uvijek tu ima 10% bizgova i seljačina koji su intelektualno zakržljali i misle da je interesantno biti nasilnik.