ЛЕ: Партизанов ривал - Луда дружина Конахс Ки!

Један нема врат и личи на птицу, други се напије од једног пива, трећи избацивач. . . ! Мало више о вечерашњем противнику Партизана. . .

Фудбал 25.07.2019 | 15:36
ЛЕ: Партизанов ривал - Луда дружина Конахс Ки!
Тренутно најпознатији бармен у Велсу је Нејтан Вулфи који игра за Конахс Ки, наредног противника Партизана. У занимљивом тексту који се појавио на велшким медијима, Вулфи је пристао да каже по коју реченицу о својим саиграчима и да их мало приближи читаоцима.

Таман да их мало боље упознамо...

Иначе, после проласка против Килмарнока играчи Конахса су на седмом небу, а то може и да се закључи из Вулфијевих речи. О сваком саиграчу помало. 

ЛУИС БРАС (голман): Пољубио бих га сваки пут када га видим. Постао је леденга после утакмица с Килмарноком, када је заслужено био играч утакмице. Врло је способан и то је показао у последње две седмице.

ЕРИК ГРИН (голман): Он је велики големи див који се увек смеје. Има таленат и научиће доста од Луиса.

ЏОН ДИЗНИ (одбрана): Он је мој фудбалски брат. Играли смо у неколико клубова заједно и део је ауто-школе. Дис је постао продавац године од победе над Килмарноком. Веома добар дечко.

ДЕНИ ХОЛМС (одбрана): Има надимак "Будгие" зато што нема врат и личи на птицу. Његов професионализам сија и на терену и ван њега. Али воли да се шегачи и мисли да има добре покрете када игра.

ЏОРЏ ХОРАН (одбрана): Зид од цигли. Имали смо тежак почетак када нисам могао да га прођем на тренинзима, али сада га волим.

КАЛУМ РОБЕРТС (одбрана): Има потенцијал далеко да догура због квалитета и темперамента. Добио је малу грдњу због пенала који је направио против Килмарнока.

ПРИСТЛИ ФАРГУХАРСОН (одбрана): Јако је снажан. Воли да иде на журке и игра Фифу.

ДЕНИ ХЕРИСОН (везиста): Тата ове групе. Држи све под контролом, све организује. Он је мудар момак и лепак овог тима. Тежак професионалац.

ЏЕЈ ОВЕН (везиста): Он је најзанимљивији момак у групи и ми остали плачемо од смеха када идемо на гостујуће утакмице. Напије се од једног пива и онда је у центру збивања. Ужива да се прави да је стјуарт у авиону када летимо. Познат је по томе што увек долази до лопте када су отпаци у питању.

ДЕКЛАН ПУЛ (везиста): Он је трећи члан ауто-школе. Не знам га толико дуго као Диса, он је лудак тежак. Има све, осим дриблинга. Када то научи, имаће све.

КАЛУМ МОРИС (везиста): Миран карактер. Чува себе за себе. Мисли да је кул, иако има неке одвратне мајице. Мотор нашег везног реда.

РАЈАН ВИЊАЛ (везиста): Избацивач. Када изгуби главу потпуно полуди. Талентован је играч и сјајно га је видео да постиже голове иако има главу дечака.

МАЈКЛ БАКАРЕ (напад): Господин филозоф. Мудар је и има много решења за ваше проблеме када се нађете у разговору са њим. Једини проблем је што су та решења толико дугачка. Заслужио је звање играча године.

КОНОР ХАРВУД (напад): Виси са млађим момцима около и добар је играч, верује у себе. Виђао сам га по изласцима.

МАЈКЛ ВАЈЛД (напад): Воли да ћаска о пропусницама за аутобус, јер је очигледно танак са кинтом. На терену има одличан скор и има осећаја за игру.

ЏЕЈМИ ИНСАЛ (напад): Носи најгоре бејзбол капе које сте икада видели. Доноси много енергије и квалитета.

НЕЈТАН ВУЛФИ - О СЕБИ: Вероватно играч који најбоље изгледа од свих у тиму. И најбољи је дриблер. Поред тога, опуштен сам, волим да донесем смех у свлачионицу, а ту зна да буде и напето понекад. Волим да долазим у клуб, то је сјајно место са одличним људима.

Меч између Конахса и Партизана игра се од 19 часова и 30 минута на стадиону у Рилу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар