LE: Partizanov rival - Luda družina Konahs Ki!

Jedan nema vrat i liči na pticu, drugi se napije od jednog piva, treći izbacivač. . . ! Malo više o večerašnjem protivniku Partizana. . .

Fudbal 25.07.2019 | 15:36
LE: Partizanov rival - Luda družina Konahs Ki!
Trenutno najpoznatiji barmen u Velsu je Nejtan Vulfi koji igra za Konahs Ki, narednog protivnika Partizana. U zanimljivom tekstu koji se pojavio na velškim medijima, Vulfi je pristao da kaže po koju rečenicu o svojim saigračima i da ih malo približi čitaocima.

Taman da ih malo bolje upoznamo...

Inače, posle prolaska protiv Kilmarnoka igrači Konahsa su na sedmom nebu, a to može i da se zaključi iz Vulfijevih reči. O svakom saigraču pomalo. 

LUIS BRAS (golman): Poljubio bih ga svaki put kada ga vidim. Postao je ledenga posle utakmica s Kilmarnokom, kada je zasluženo bio igrač utakmice. Vrlo je sposoban i to je pokazao u poslednje dve sedmice.

ERIK GRIN (golman): On je veliki golemi div koji se uvek smeje. Ima talenat i naučiće dosta od Luisa.

DŽON DIZNI (odbrana): On je moj fudbalski brat. Igrali smo u nekoliko klubova zajedno i deo je auto-škole. Dis je postao prodavac godine od pobede nad Kilmarnokom. Veoma dobar dečko.

DENI HOLMS (odbrana): Ima nadimak "Budgie" zato što nema vrat i liči na pticu. Njegov profesionalizam sija i na terenu i van njega. Ali voli da se šegači i misli da ima dobre pokrete kada igra.

DŽORDŽ HORAN (odbrana): Zid od cigli. Imali smo težak početak kada nisam mogao da ga prođem na treninzima, ali sada ga volim.

KALUM ROBERTS (odbrana): Ima potencijal daleko da dogura zbog kvaliteta i temperamenta. Dobio je malu grdnju zbog penala koji je napravio protiv Kilmarnoka.

PRISTLI FARGUHARSON (odbrana): Jako je snažan. Voli da ide na žurke i igra Fifu.

DENI HERISON (vezista): Tata ove grupe. Drži sve pod kontrolom, sve organizuje. On je mudar momak i lepak ovog tima. Težak profesionalac.

DŽEJ OVEN (vezista): On je najzanimljiviji momak u grupi i mi ostali plačemo od smeha kada idemo na gostujuće utakmice. Napije se od jednog piva i onda je u centru zbivanja. Uživa da se pravi da je stjuart u avionu kada letimo. Poznat je po tome što uvek dolazi do lopte kada su otpaci u pitanju.

DEKLAN PUL (vezista): On je treći član auto-škole. Ne znam ga toliko dugo kao Disa, on je ludak težak. Ima sve, osim driblinga. Kada to nauči, imaće sve.

KALUM MORIS (vezista): Miran karakter. Čuva sebe za sebe. Misli da je kul, iako ima neke odvratne majice. Motor našeg veznog reda.

RAJAN VINJAL (vezista): Izbacivač. Kada izgubi glavu potpuno poludi. Talentovan je igrač i sjajno ga je video da postiže golove iako ima glavu dečaka.

MAJKL BAKARE (napad): Gospodin filozof. Mudar je i ima mnogo rešenja za vaše probleme kada se nađete u razgovoru sa njim. Jedini problem je što su ta rešenja toliko dugačka. Zaslužio je zvanje igrača godine.

KONOR HARVUD (napad): Visi sa mlađim momcima okolo i dobar je igrač, veruje u sebe. Viđao sam ga po izlascima.

MAJKL VAJLD (napad): Voli da ćaska o propusnicama za autobus, jer je očigledno tanak sa kintom. Na terenu ima odličan skor i ima osećaja za igru.

DŽEJMI INSAL (napad): Nosi najgore bejzbol kape koje ste ikada videli. Donosi mnogo energije i kvaliteta.

NEJTAN VULFI - O SEBI: Verovatno igrač koji najbolje izgleda od svih u timu. I najbolji je dribler. Pored toga, opušten sam, volim da donesem smeh u svlačionicu, a tu zna da bude i napeto ponekad. Volim da dolazim u klub, to je sjajno mesto sa odličnim ljudima.

Meč između Konahsa i Partizana igra se od 19 časova i 30 minuta na stadionu u Rilu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar