Бомба из Загреба: Лазар Марковић у Динаму?!

Српски фудбалер понуђен је хрватском клубу након растанка са Фуламом.  И тражи плату од 900. 000 евра!

Фудбал 25.07.2019 | 23:00
Бомба из Загреба: Лазар Марковић у Динаму?!
Лазар Марковић је слободан играч и у потрази је за новим клубом, пошто се растао са Фуламом у којем је провео последњу полусезону.

То му је био осми клуб у последњих осам сезона, у којима је имао врло бледе роле.

Причало се да би могао да се врати у Турску овог лета, а онда је стигла бомбастична вест из комшилука.

Лазар Марковић је понуђен Динаму из Загреба!

"Јутарњи лист" сазнаје из поузданих извора да се преговара о тој могућности, а да је Марковић тражио плату од 900.000 евра.

Загребачки дневник преноси да је у питању само понуда, која не значи да ће бити и прихваћена, већ се само разматра, као и да је Бешикташ "у игри", и то са наводно већим новцем, али да турски клуб ипак није прва опција јер је у претходном периоду имао финансијских потешкоћа.

Пошто је Лазар тренутно слободан играч не би коштао Динамо ни евра, осим наравно поменуте плате. Марковић има Бешикташеву понуду који му може дати плату много већу него Динамо, али Турци имају проблеме с ликвидношћу, па Марковићеви агенти траже разне опције, а једна од њих је била и та да га понуде Динаму.

Додуше, саме Спортске новости истичу да ће се ова прича јако тешко реализовати те да су ову вест пустили чисто ради куриозитета. И истичу да то што је Марковић понуђен Динаму ништа не значи унапред.

Марковић је од 2014. године био у Ливерпулу, а за славни клуб одиграо је само 34 утакмице. Сваки његов наступ тако је коштао Ливерпул око 400.000 евра.

У досадашњем делу каријере Марковић је играо у Партизану, Бенфици, Ливерпулу, Фенербахчеу, Спортингу, Халу, Андерлехту, а последњи клуб био му је Фулам са којим више нема уговор.

Видећемо где ће Марковић наставити каријеру, а сама чињеница да је понуђен Динаму је већ довољно занимљива сама по себи. По начину на које су хрватске колеге пласирале ову вест, не делује да је превише реално да ће све реализовати.

Мада, у фудбалу се никада не зна...

Подестимо, Марковић се недавно поред Бешикташа повезивао и са Стандардом из Лијежа, као и са грчким ПАОК-ом. Са чистим папирима и именом које има, не би требало да има проблем да нађе нови клуб.

Да ли ће после Португала, Енглеске, Турске и Белгије Марковић изабрати да настави каријеру у Хрватској? Одговор ћемо сазнати ускоро...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар