Bomba iz Zagreba: Lazar Marković u Dinamu?!

Srpski fudbaler ponuđen je hrvatskom klubu nakon rastanka sa Fulamom.  I traži platu od 900. 000 evra!

Fudbal 25.07.2019 | 23:00
Bomba iz Zagreba: Lazar Marković u Dinamu?!
Lazar Marković je slobodan igrač i u potrazi je za novim klubom, pošto se rastao sa Fulamom u kojem je proveo poslednju polusezonu.

To mu je bio osmi klub u poslednjih osam sezona, u kojima je imao vrlo blede role.

Pričalo se da bi mogao da se vrati u Tursku ovog leta, a onda je stigla bombastična vest iz komšiluka.

Lazar Marković je ponuđen Dinamu iz Zagreba!

"Jutarnji list" saznaje iz pouzdanih izvora da se pregovara o toj mogućnosti, a da je Marković tražio platu od 900.000 evra.

Zagrebački dnevnik prenosi da je u pitanju samo ponuda, koja ne znači da će biti i prihvaćena, već se samo razmatra, kao i da je Bešiktaš "u igri", i to sa navodno većim novcem, ali da turski klub ipak nije prva opcija jer je u prethodnom periodu imao finansijskih poteškoća.

Pošto je Lazar trenutno slobodan igrač ne bi koštao Dinamo ni evra, osim naravno pomenute plate. Marković ima Bešiktaševu ponudu koji mu može dati platu mnogo veću nego Dinamo, ali Turci imaju probleme s likvidnošću, pa Markovićevi agenti traže razne opcije, a jedna od njih je bila i ta da ga ponude Dinamu.

Doduše, same Sportske novosti ističu da će se ova priča jako teško realizovati te da su ovu vest pustili čisto radi kurioziteta. I ističu da to što je Marković ponuđen Dinamu ništa ne znači unapred.

Marković je od 2014. godine bio u Liverpulu, a za slavni klub odigrao je samo 34 utakmice. Svaki njegov nastup tako je koštao Liverpul oko 400.000 evra.

U dosadašnjem delu karijere Marković je igrao u Partizanu, Benfici, Liverpulu, Fenerbahčeu, Sportingu, Halu, Anderlehtu, a poslednji klub bio mu je Fulam sa kojim više nema ugovor.

Videćemo gde će Marković nastaviti karijeru, a sama činjenica da je ponuđen Dinamu je već dovoljno zanimljiva sama po sebi. Po načinu na koje su hrvatske kolege plasirale ovu vest, ne deluje da je previše realno da će sve realizovati.

Mada, u fudbalu se nikada ne zna...

Podestimo, Marković se nedavno pored Bešiktaša povezivao i sa Standardom iz Liježa, kao i sa grčkim PAOK-om. Sa čistim papirima i imenom koje ima, ne bi trebalo da ima problem da nađe novi klub.

Da li će posle Portugala, Engleske, Turske i Belgije Marković izabrati da nastavi karijeru u Hrvatskoj? Odgovor ćemo saznati uskoro...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar