"Хееееј Павков, остани још мало!"

Не буквално тим речима, али Марко Марин је захвалан високом центарфору што још није напустио Црвену звезду.

Фудбал 25.07.2019 | 14:20
"Хееееј Павков, остани још мало!"
Много атрактивних и - што је много битније - важних голова дао је Милан Павков у дресу Црвене звезде.

Тако је било и ове среде у првој утакмици 2. кола квалификација за Лигу шампиона, када је у смирај београдског дуела са Хелсинкијем био на правом месту и један "отпадак" пред голом Финаца претворио у 2:0 (1:0) за мирнији одлазак црвено-белих на реванш.

О његовом доприносу екипи одмах после утакмице говорио је тренер Владан Милојевић на конференције за медије, а паралелно са њим и капитен Марко Марин у микс-зони испред свлачионица.

"Павков увек кад уђе буде опасан, нешто се дешава око њега. Има нос за гол и можемо да будемо сви срећни што није отишао", констатовао је сјајни везиста подсетивши на то да је Павков пре месец дана био у Кини на завршним преговорима у вези са трансфером, али се вратио необављеног посла и поново прикључио црвено-белима.

Велико је питање, међутим, још колико ће се задржати, пошто је клуб већ ангажовао Португалца Томанеа рачунајући на одлазак јунака прошлогодишње победе над Ливерпулом.

Похвале капитена добио је и Мирко Иванић, који је још једном имао другачију улогу. Овај пут као десно крило и врло добро се снашао у њој.

"Иванић је супер одрадио посао, фантастично је центрирао за гол, а Боаћи се добро кретао. Било је тешко пробити их кроз средину, али добро смо то радили по крилима".

По приказаној игри Звезда је заслужила и убедљивију победу, док су гости били искључиво дефанзивно настројени.

"Други гол је много важан. Имамо супер резултат за реванш, добро смо играли и имали доминацију. Нисмо очекивали да ће играти толико дефанзивно, са два блока. Они нису навикли да их ривали притискају у њиховој лиги, па су морали да промене свој систем", рекао је бивши репрезентативац Немачке, уз најаву да ће српски шампион и идуће среде ићи на победу.

"Идемо на пролаз, али зашто да не победимо?Нећемо ићи тамо размишљајући да изгубимо 0:1".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар