"Heeeej Pavkov, ostani još malo!"

Ne bukvalno tim rečima, ali Marko Marin je zahvalan visokom centarforu što još nije napustio Crvenu zvezdu.

Fudbal 25.07.2019 | 14:20
"Heeeej Pavkov, ostani još malo!"
Mnogo atraktivnih i - što je mnogo bitnije - važnih golova dao je Milan Pavkov u dresu Crvene zvezde.

Tako je bilo i ove srede u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je u smiraj beogradskog duela sa Helsinkijem bio na pravom mestu i jedan "otpadak" pred golom Finaca pretvorio u 2:0 (1:0) za mirniji odlazak crveno-belih na revanš.

O njegovom doprinosu ekipi odmah posle utakmice govorio je trener Vladan Milojević na konferencije za medije, a paralelno sa njim i kapiten Marko Marin u miks-zoni ispred svlačionica.

"Pavkov uvek kad uđe bude opasan, nešto se dešava oko njega. Ima nos za gol i možemo da budemo svi srećni što nije otišao", konstatovao je sjajni vezista podsetivši na to da je Pavkov pre mesec dana bio u Kini na završnim pregovorima u vezi sa transferom, ali se vratio neobavljenog posla i ponovo priključio crveno-belima.

Veliko je pitanje, međutim, još koliko će se zadržati, pošto je klub već angažovao Portugalca Tomanea računajući na odlazak junaka prošlogodišnje pobede nad Liverpulom.

Pohvale kapitena dobio je i Mirko Ivanić, koji je još jednom imao drugačiju ulogu. Ovaj put kao desno krilo i vrlo dobro se snašao u njoj.

"Ivanić je super odradio posao, fantastično je centrirao za gol, a Boaći se dobro kretao. Bilo je teško probiti ih kroz sredinu, ali dobro smo to radili po krilima".

Po prikazanoj igri Zvezda je zaslužila i ubedljiviju pobedu, dok su gosti bili isključivo defanzivno nastrojeni.

"Drugi gol je mnogo važan. Imamo super rezultat za revanš, dobro smo igrali i imali dominaciju. Nismo očekivali da će igrati toliko defanzivno, sa dva bloka. Oni nisu navikli da ih rivali pritiskaju u njihovoj ligi, pa su morali da promene svoj sistem", rekao je bivši reprezentativac Nemačke, uz najavu da će srpski šampion i iduće srede ići na pobedu.

"Idemo na prolaz, ali zašto da ne pobedimo?Nećemo ići tamo razmišljajući da izgubimo 0:1".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar