Гризман и Барса - можда, ипак, пропадне трансфер?

Атлетико Мадрид не одустаје од идеје да "поништи" прелазак свог најбољег играча у Барселону.

Фудбал 26.07.2019 | 00:00
Гризман и Барса - можда, ипак, пропадне трансфер?
Иако је Антоан Гризман (28) прешао у Барселону и заиграо за њу на азијској турнеји, у Мадриду се и даље не мире са тим трансфером.

Атлетико Мадрид, клуб у којем је француски нападач провео чак пет година, инсистира од руководства Примере да блокира Гризманов прелазак на Ноу Камп због "варања" при уплаћивању обештећења.

Пријем тог захтева у среду је потврдио први човек Примере, Хавијер Тебас.

Подсетимо, Барселона је прошле недеље саопштила да је довела Гризмана из Атлетико Мадрида и да је за француског фудбалера платила откупну клаузулу од 120 милиона евра. Међутим, у Атлетику сматрају да то није довољно, пошто тврде да је Гризман договорио прелазак на Камп Ноу пре 1. јула, када је откупна клаузула износила 200 милиона евра.

Гризман је у уторак дебитовао за Барселону у пријатељској утакмици са Челсијем (1:2), али је поред тога Атлетико тражио од Примере да блокира његову регистрацију.

"Могуће је блокирати трансфер. Примера ће одлучити које мере ће предузети. Атлетико је поднео жалбу и ставио под сумњу да ли да издамо лиценцу Гризману. Постоји процес за то, већ је активиран и организација мора да реши ситуацију", рекао је Тебас, пренели су британски медији.

Гризман је прошлог лета одбио понуду Барселоне, а из Атлетика тврде да је Барселона поново у марту преговарала са фудбалером и оптужили су шпанског шампиона за непоштовање.  

У сваком случају, најзадовољнији ће бити Реал Сосиједад, који је 2014. продао Гризмана Атлетику за 30 милиона и 20 одсто од износа за који напусти "јорганџије".

Колики год то био износ.

Извор: мондо.рс/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар