Ко ће бити краљ Запада - Лејкерси или Клиперси?

Летња пијаца је била изузетно интересантна и екипе су се прилично појачале, а поготово две из Лос Анђелеса, Клиперси и Лејкерси.

Кошарка 25.07.2019 | 14:01
Ко ће бити краљ Запада - Лејкерси или Клиперси?
Леброн Џејмс и Ентони Дејвис биће прве звезде Лос Анђелес Лејкерса, поготово после читаве саге и великог броја пропалих преговора између Лејкерса и Пеликанса.

На другој страни Лос Анђелеса, Клиперси су урадили фантастичан посао и свом царству приволели Каваја Ленарда, актуелног МВП финала и Пола Џорџа, а такође су успели да продуже сарадњу са Патриком Беверлијем.

"Мислим да су Клиперси тренутно најбољи. Само погледајте њихов режим рада, не рачунајући Ленарда и Џорџа. Ту је вероватно и најбољи шести човек икада, Лу Вилијуамс, затим Монтрез Херел, Патрик Беверли... Већ су створили победнички нуклеус. А Лејкерси? Они још увек имају момке који не знају како да побеђују. Погледајмо само Ентонија Дејвиса и момке око њега, чак ни не знамо како ће 'кликнути'. Што се мене тиче, Лејкерси су врхунски тим и биће у самом врху Запада, али када их поредимо са Клиперсима, једноставно нису толико добри", рекао је Крис Хејнс у емисији "Ундиспутед".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар