Ko će biti kralj Zapada - Lejkersi ili Klipersi?

Letnja pijaca je bila izuzetno interesantna i ekipe su se prilično pojačale, a pogotovo dve iz Los Anđelesa, Klipersi i Lejkersi.

Košarka 25.07.2019 | 14:01
Ko će biti kralj Zapada - Lejkersi ili Klipersi?
Lebron Džejms i Entoni Dejvis biće prve zvezde Los Anđeles Lejkersa, pogotovo posle čitave sage i velikog broja propalih pregovora između Lejkersa i Pelikansa.

Na drugoj strani Los Anđelesa, Klipersi su uradili fantastičan posao i svom carstvu privoleli Kavaja Lenarda, aktuelnog MVP finala i Pola Džordža, a takođe su uspeli da produže saradnju sa Patrikom Beverlijem.

"Mislim da su Klipersi trenutno najbolji. Samo pogledajte njihov režim rada, ne računajući Lenarda i Džordža. Tu je verovatno i najbolji šesti čovek ikada, Lu Vilijuams, zatim Montrez Herel, Patrik Beverli... Već su stvorili pobednički nukleus. A Lejkersi? Oni još uvek imaju momke koji ne znaju kako da pobeđuju. Pogledajmo samo Entonija Dejvisa i momke oko njega, čak ni ne znamo kako će 'kliknuti'. Što se mene tiče, Lejkersi su vrhunski tim i biće u samom vrhu Zapada, ali kada ih poredimo sa Klipersima, jednostavno nisu toliko dobri", rekao je Kris Hejns u emisiji "Undisputed".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar