Огњен Кузмић са женом и сином

Огњен Кузмић је ван животне опасности! Као лав се борио тај момак да побиједи у најважнијој животној утакмици коју игра од 14. јула! Тада је на путу Бањалука – Приједор у судару два луксузна аутомобила задобио тешке повреде главе и грудног коша. Кошаркашу Црвене звезде су успјешно оперисане обје вилице, може самостално да дише и одлично се опоравља.  

Србија 24.07.2019 | 12:01
Огњен Кузмић са женом и сином
Кузмић је под сталним надзором љекарског тима Ургентног центра, а у посјету му стално долазе чланови породице – родитељи, супруга и дјеца – као и пријатељи, али и чланови менаџмента КК Црвена звезда. Једну од посјета, његова супруга и син су искористили да се фотографишу са Огњеном. На слици је Огњен насмијан и добро расположен.

Огњену је у посјети поред Небојше Човића, предсједника клуба са Малог Калемегдана, био и Филип Сунтурлић, директор клуба, Игор Вујичин, портпарол, као и капитен Бранко Лазић. Како преноси сајт Република капитен је разговарао са Кузмићем, чак га је и питао да ли му се једе нешто посебно. Такође, кошаркаш је одмах по добијању дозволе доктора стао на ноге и прошетао по спрату. Када се умори, Огњен се врати у собу, а вријеме прекраћује читањем књига.

Љекари су презадовољни како се Кузмић опоравља, а олакшавајућа околност, ако се уопште тако може назвати је да је стамени центар јак и здрав потпуно, те је лакше поднио стање у којем му се тијело протеклих дана налазило. 

Огњен Кузмић ће и даље остати у Ургентном до даљњег, а љекари ће наставити да брину о његовом стању.

Подсјетимо, он је 14. јула у судару два луксузна аутомобила задобио тешке повреде главе и грудног коша. Све вријеме је био у индукованој коми, а онда је прошле седмице успјешно оперисан. Њему су саниране успјешно повреде обје вилице које су му биле смрскане, па је послије тога Кузмић почео самостално да дише.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

милан

24.07.2019 12:25

само напријед да си зив и yдрав!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Натаса

24.07.2019 14:51

Златни Огњен,драго ми је да се опоравља.