Ognjen Kuzmić sa ženom i sinom

Ognjen Kuzmić je van životne opasnosti! Kao lav se borio taj momak da pobijedi u najvažnijoj životnoj utakmici koju igra od 14. jula! Tada je na putu Banjaluka – Prijedor u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Košarkašu Crvene zvezde su uspješno operisane obje vilice, može samostalno da diše i odlično se oporavlja.  

Srbija 24.07.2019 | 12:01
Ognjen Kuzmić sa ženom i sinom
Kuzmić je pod stalnim nadzorom ljekarskog tima Urgentnog centra, a u posjetu mu stalno dolaze članovi porodice – roditelji, supruga i djeca – kao i prijatelji, ali i članovi menadžmenta KK Crvena zvezda. Jednu od posjeta, njegova supruga i sin su iskoristili da se fotografišu sa Ognjenom. Na slici je Ognjen nasmijan i dobro raspoložen.

Ognjenu je u posjeti pored Nebojše Čovića, predsjednika kluba sa Malog Kalemegdana, bio i Filip Sunturlić, direktor kluba, Igor Vujičin, portparol, kao i kapiten Branko Lazić. Kako prenosi sajt Republika kapiten je razgovarao sa Kuzmićem, čak ga je i pitao da li mu se jede nešto posebno. Takođe, košarkaš je odmah po dobijanju dozvole doktora stao na noge i prošetao po spratu. Kada se umori, Ognjen se vrati u sobu, a vrijeme prekraćuje čitanjem knjiga.

Ljekari su prezadovoljni kako se Kuzmić oporavlja, a olakšavajuća okolnost, ako se uopšte tako može nazvati je da je stameni centar jak i zdrav potpuno, te je lakše podnio stanje u kojem mu se tijelo proteklih dana nalazilo. 

Ognjen Kuzmić će i dalje ostati u Urgentnom do daljnjeg, a ljekari će nastaviti da brinu o njegovom stanju.

Podsjetimo, on je 14. jula u sudaru dva luksuzna automobila zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Sve vrijeme je bio u indukovanoj komi, a onda je prošle sedmice uspješno operisan. Njemu su sanirane uspješno povrede obje vilice koje su mu bile smrskane, pa je poslije toga Kuzmić počeo samostalno da diše.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

milan

24.07.2019 12:25

samo naprijed da si ziv i ydrav!!!

ODGOVORITE
Name

Natasa

24.07.2019 14:51

Zlatni Ognjen,drago mi je da se oporavlja.