Крај саге? Мир, мир, мир - нико није крив...!

Или ипак није крај. . . Тек је 23. јул, видели смо и веће преокрете у свету фудбала.

Фудбал 24.07.2019 | 16:52
Крај саге? Мир, мир, мир - нико није крив...!
У дану када је ПСЖ "украо" Барселони суперталентованог Ћавија Симонса, медији у Француској наводе да су успели и да сачувају претходну крађу - Нејмара.

Најскупљи фудбалер у историји фудбала није у добрим односима са Парижанима и деловало је да ће Барса успети да га врати овог лета, али после фотографије коју је објавио клуб - сада се чини да је ближи останку у дресу "светаца".

Нејмар се "спаковао" и кренуо са саиграчима у Кину, на турнеју Пари сен Жермена, иако до сада није био део тима који је играо на припремама...

Пари сен Жермен очигледно није добио довољно добру понуду због које би се одрекао Нејмара тако да су одлучили да га задрже у клубу, иако није немогуће да поквари атмосферу, али то је ризик који су спремни да преузму пошто им у супротном следи губитак новца.

Иза сјајног Нејмара је бурно лето пошто је оптужен за силовање, потом је због повреде пропустио Копа Америке, да би на крају дошле и свађе са клубом из Париза. 

Свестан је да не може да досегне висине и индивидуална признања каква су му била ближа у дресу Барселоне и због тога је размишљао о одласку, међутим "проблем" је направила велика цена од 222 милиона евра коју је Пари сен Жермен платио за њега.

У клубу знају да је и даље један од најбољих фудбалера света и не помишљају да га продају за мање од тога - што нико не жели да им понуди у овом тренутку.

Да ли је ово крај саге или почетак нове, сазнаћемо до краја августа...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар