Kraj sage? Mir, mir, mir - niko nije kriv...!

Ili ipak nije kraj. . . Tek je 23. jul, videli smo i veće preokrete u svetu fudbala.

Fudbal 24.07.2019 | 16:52
Kraj sage? Mir, mir, mir - niko nije kriv...!
U danu kada je PSŽ "ukrao" Barseloni supertalentovanog Ćavija Simonsa, mediji u Francuskoj navode da su uspeli i da sačuvaju prethodnu krađu - Nejmara.

Najskuplji fudbaler u istoriji fudbala nije u dobrim odnosima sa Parižanima i delovalo je da će Barsa uspeti da ga vrati ovog leta, ali posle fotografije koju je objavio klub - sada se čini da je bliži ostanku u dresu "svetaca".

Nejmar se "spakovao" i krenuo sa saigračima u Kinu, na turneju Pari sen Žermena, iako do sada nije bio deo tima koji je igrao na pripremama...

Pari sen Žermen očigledno nije dobio dovoljno dobru ponudu zbog koje bi se odrekao Nejmara tako da su odlučili da ga zadrže u klubu, iako nije nemoguće da pokvari atmosferu, ali to je rizik koji su spremni da preuzmu pošto im u suprotnom sledi gubitak novca.

Iza sjajnog Nejmara je burno leto pošto je optužen za silovanje, potom je zbog povrede propustio Kopa Amerike, da bi na kraju došle i svađe sa klubom iz Pariza. 

Svestan je da ne može da dosegne visine i individualna priznanja kakva su mu bila bliža u dresu Barselone i zbog toga je razmišljao o odlasku, međutim "problem" je napravila velika cena od 222 miliona evra koju je Pari sen Žermen platio za njega.

U klubu znaju da je i dalje jedan od najboljih fudbalera sveta i ne pomišljaju da ga prodaju za manje od toga - što niko ne želi da im ponudi u ovom trenutku.

Da li je ovo kraj sage ili početak nove, saznaćemo do kraja avgusta...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar