"Грађански рат" у Реалу!

Зидан тера Бејла, Велшанин би у инат да остане! Фудбалер Реала Гарет Бејл нема намеру да оде на позајмицу у Кину, а то је вест која ће нема сумње прво разбеснети тренера Зинедина Зидана.

Фудбал 24.07.2019 | 09:16
"Грађански рат" у Реалу!
Врели јулски дани су донели прави мини рат на реалцији Зидан - Бејл који прети да озбиљно поремети атмосферу у краљевском клубу уочи старта нове сезоне.

Све карте сада су отворене, Зидан је јасно поручио да не жели Велшанина у екипи, а Бејл преко свог агента да му не пада на памет да иде негде на позајмицу. Што би се рекло, пата карте.

Пре неколико дана Зидан је јасно рекао:

"Бејл није играо против Бајерна јер је близу одласка. Надамо се даће отићи ускоро, можда већ сутра. Радимо на финализацији његовог одласка у други тим".

То је натерало Бејловог агента Џонатана Барнета да назове Зидана "срамотом" и "незахвалником".

У понедељак, у најави меча са Арсеналом, Зидан је открио још нешто.

"Гарет није ушао у игру против Бајерна зато што није желео.Он је рекао да клуб ради на његовом одласку и да зато није желео да игра. Он је наш играч, тренираће нормално и видећемо шта ће бити сутра".

То "сутра" је дискутабилнан појам. Проблем је што Велшанин има огромну недељну плату, коју пратично мало који клуб жели да плати чак и ако може, а Бејл и његов агент нису спремни за опцију позајмице.

То је Џонатан Барнет јасно потврдио и у изјави за "Скај Спортс".

"Неће бити никаквих договора на брзину који би га удаљили из клуба. Гарет је један од најбољих играча на планети. Гарантујем вам да неће отићи ни на какву позајмицу", рекао је Барнет.

Ђијангсу Санинг у Пекинг Гуоан су били спремни да га ангажују, али прелазни рок у Кини траје још осам дана.

"Гарет је играч Реала и за сада тамо остаје. Ако искрсне нешто што нам одговара, онда ствари могу да се промене и може да оде за дан или седам. Или ће бити играч Реала још три године", закључио је Барнет.

Поставља се питање, шта ће бити ако обе стране остану при свом ставу, Зидан да му Бејл не треба, а Бејл да неће да иде? Да ли ће бити спреман да стално седи на трибинама и прима плату за то? Или ће ипак превагнути његова жеља да негде игра?

У сваком случају, тензија у Мадриду не попушта. Можда ће ипак Флорентино Перез бити тај који ће у спору две тврдоглаве стране, морати да пресуди.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар