Некад против Реала, а данас као "пензоси"!

Једна од "најскупљих" фотографија овог лета. На плажи заједно: Саша Илић, Андрија Делибашић, Данко Лазовић и Срђан Радоњић.

Фудбал 24.07.2019 | 08:38
Некад против Реала, а данас као "пензоси"!
Некада су заједно играли у Партизану, војевали многе тешке битке. А данас... данас уживају у "пензионерским данима".

Саша Илић и Андрија Делибашић су учествовали у првом походу Партизана у Лиги шампиона 2003. године, а на лето те године из клуба је отишао тада младић Данко Лазовић. Али, сва тројица су остала велики пријатељи, нераздвојни.

Иако најстарији од тројице, Саша Илић је најдуже играо. Све до пролетос, када је одлучио да "свира крај", а навијачи Партизана му приредили спектакуларан опроштај по лудом невремену у Београду.

Делибашић се по прекиду активне каријере посветио тренерском послу, био је и у стручном штабу Партизана док је Илић још био активан играч.

Данко Лазовић, који је у три наврата носио дрес Партизана, одлучио је да заврши активну играчку каријеру прошле године, у својој 35.

Њих тројица су укупно дали 261 гол у дресу Партизана (у првенственим, куп утакмицама и у европским такмичењима).

Сада као фудбалски "пензионери" проводе мирне дане, присећају се каријера и сунчају се на црногорском приморју, где им је домаћин Никшићанин Делибашић.

Са њима је још један партизановац, некадашњи нападач, 38-годипњи Подгоричанин Срђан Радоњић, који је носио дрес Партизана од 2004. до 2007. године.

ПОГЛЕДАЈТЕ ФОТОГРАФИЈУ СА ПЛАЖЕ



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар