Nekad protiv Reala, a danas kao "penzosi"!

Jedna od "najskupljih" fotografija ovog leta. Na plaži zajedno: Saša Ilić, Andrija Delibašić, Danko Lazović i Srđan Radonjić.

Fudbal 24.07.2019 | 08:38
Nekad protiv Reala, a danas kao "penzosi"!
Nekada su zajedno igrali u Partizanu, vojevali mnoge teške bitke. A danas... danas uživaju u "penzionerskim danima".

Saša Ilić i Andrija Delibašić su učestvovali u prvom pohodu Partizana u Ligi šampiona 2003. godine, a na leto te godine iz kluba je otišao tada mladić Danko Lazović. Ali, sva trojica su ostala veliki prijatelji, nerazdvojni.

Iako najstariji od trojice, Saša Ilić je najduže igrao. Sve do proletos, kada je odlučio da "svira kraj", a navijači Partizana mu priredili spektakularan oproštaj po ludom nevremenu u Beogradu.

Delibašić se po prekidu aktivne karijere posvetio trenerskom poslu, bio je i u stručnom štabu Partizana dok je Ilić još bio aktivan igrač.

Danko Lazović, koji je u tri navrata nosio dres Partizana, odlučio je da završi aktivnu igračku karijeru prošle godine, u svojoj 35.

Njih trojica su ukupno dali 261 gol u dresu Partizana (u prvenstvenim, kup utakmicama i u evropskim takmičenjima).

Sada kao fudbalski "penzioneri" provode mirne dane, prisećaju se karijera i sunčaju se na crnogorskom primorju, gde im je domaćin Nikšićanin Delibašić.

Sa njima je još jedan partizanovac, nekadašnji napadač, 38-godipnji Podgoričanin Srđan Radonjić, koji je nosio dres Partizana od 2004. do 2007. godine.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU SA PLAŽE



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar