ТВРДИ: Он нема везе са убиством

Алдин Лејлић, адвокат Недељка Лиздека, тврди да његов брањеник није пристао на сарадњу с истражним органима у предмету убиства сарајевских полицајаца.

Босна и Херцеговина 22.07.2019 | 21:22
ТВРДИ: Он нема везе са убиством
Лиздек је један од осумњичених за крађу аутомобила голф 5 на Требевићу 2018. године, а Лејлић тврди да он у предмету "Требевић" ни против кога није дао никакву изјаву.

"У споразуму који је потписао није обавезан да свједочи ни против кога у том предмету, нити против било кога другог у било којем другом предмету. Он ће одговарати за оно што је урадио везано за акцију 'Требевић' односно везано за голф 5. А што се тиче предмета убиства полицајаца, није истина да је Лиздек притиснут икаквим доказима. Он се у том предмету искључиво бранио шутњом. Он није свједочио ни против кога, јер нема никаква сазнања у том предмету будући да апсолутно није умијешан у било који аспект тог предмета", рекао је Лејлић.

Подсјетимо, Кантонални суд у Сарајеву потврдио је у фебруару оптужницу Тужилаштва КС против Небојше Маринковића, Лиздека, Цицовића и Милоша Павловића због кривичног дјела разбојништва.

Реаговао је и Александар Ремић, адвокат Небојше Маринковића, који тврди да нема повезаности Маринковића са случајем убиства полицајаца.

"Небојша Маринковић ухапшен је три дана прије убиства полицајаца и немогуће је да он има неке везе с тим. Од тада па све до данас је у притвору", казао је Ремић.

Такође, адвокат Ђорђа Цицовића контактирао је редакцију портала "Клиx.ба" и демантовао вијест.

"Обзиром на чињеницу да у досадашњем току поступка у акцији Требевић Ђорђе Цицовић није био поменут у било којем контексту у вези с убиством полицајаца, оштро демантујемо све информације које је портал Клиx.ба објавио", рекао је адвокат Кочо.

Раније у току дана, поменути портал је објавио информацију да је Лиздек истражним органима открио битне детаље о убиству сарајевских полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића.

(Клиx.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сумњам

23.07.2019 12:52

Да краду аута, краду, да убију некога из својих кругова због разних сукоба могуце, али нису толико глупи да унисте себе убиством полицајаца због крадје неког аута. То је прије могуце да је повезано са наркотицима и великиим новцем, јер како се писало у јавности професионално одрадјено.

ОДГОВОРИТЕ