Детаљи уговора Немање Гудеља у Севиљи...

Чека се само званична објава. . .

Фудбал 23.07.2019 | 12:26
Детаљи уговора Немање Гудеља у Севиљи...
Дочекао је и Немања Гудељ да игра у „лигама петице“. Већ 27 година има српски везиста, иза себе неколико врхунских клубова, зарадио је и одличан новац, али тек је сад дошло време да се опроба у једном од најквалитетнијих првенстава Европе, пошто га само формалности деле од потписа уговора са Севиљом.

Гудељ је договорио све услове срадње са Андалужанима и једино се чека званична потврда клуба да је доведено још једно појачање. Услови су сјајни. Немања ће потписати на три године, уз опцију да сарадњу продужи на још 12 месеци, а према сазнањима локалних медија имаће плату у вредности од 2.750.000 евра годишње. Ни то није све, на стадиону „Рамон Санчез Писхуан“ чекају га у бонуси постављени на 750.000 евра, зависно од учинка који се тичу броја утакмица и евентуалних голова.

Гудељ стиже у Севиљу на захтев повратника у директорску фиотељу, трансфер гуруа Монћија. Доскорашњи руководилац Роме је снажно започео нови мандат, кренуо је у реконструкцију тима, па су већ доведени Жил Конде из Бордоа, Дијего Карлос из Наната, Лукас Окампос из Марсеља, Ђоан Ђордан из Еибара, Лук деЈонг из ПСВ-а, Оливер Торес из Порта, Максмилијан Вобер из Ајакса, још зимус је договорен, а трансфер Мунаса Дабура из Слацбурга, док ће Гудељов директан ривал за место у тиму бити Бразилац Фернандо, пристигао из Галатасараја.

Иначе, Немања Гудељ долази у Севиљу као слободан играч, пошто је споразумно раскинуо уговор са кинеским Гуангџоум, који га је позајмио Спортингу, али лисабонски великан није желео да га откупи.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар