Detalji ugovora Nemanje Gudelja u Sevilji...

Čeka se samo zvanična objava. . .

Fudbal 23.07.2019 | 12:26
Detalji ugovora Nemanje Gudelja u Sevilji...
Dočekao je i Nemanja Gudelj da igra u „ligama petice“. Već 27 godina ima srpski vezista, iza sebe nekoliko vrhunskih klubova, zaradio je i odličan novac, ali tek je sad došlo vreme da se oproba u jednom od najkvalitetnijih prvenstava Evrope, pošto ga samo formalnosti dele od potpisa ugovora sa Seviljom.

Gudelj je dogovorio sve uslove sradnje sa Andalužanima i jedino se čeka zvanična potvrda kluba da je dovedeno još jedno pojačanje. Uslovi su sjajni. Nemanja će potpisati na tri godine, uz opciju da saradnju produži na još 12 meseci, a prema saznanjima lokalnih medija imaće platu u vrednosti od 2.750.000 evra godišnje. Ni to nije sve, na stadionu „Ramon Sančez Pishuan“ čekaju ga u bonusi postavljeni na 750.000 evra, zavisno od učinka koji se tiču broja utakmica i eventualnih golova.

Gudelj stiže u Sevilju na zahtev povratnika u direktorsku fiotelju, transfer gurua Monćija. Doskorašnji rukovodilac Rome je snažno započeo novi mandat, krenuo je u rekonstrukciju tima, pa su već dovedeni Žil Konde iz Bordoa, Dijego Karlos iz Nanata, Lukas Okampos iz Marselja, Đoan Đordan iz Eibara, Luk deJong iz PSV-a, Oliver Tores iz Porta, Maksmilijan Vober iz Ajaksa, još zimus je dogovoren, a transfer Munasa Dabura iz Slacburga, dok će Gudeljov direktan rival za mesto u timu biti Brazilac Fernando, pristigao iz Galatasaraja.

Inače, Nemanja Gudelj dolazi u Sevilju kao slobodan igrač, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa kineskim Guangdžoum, koji ga je pozajmio Sportingu, ali lisabonski velikan nije želeo da ga otkupi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar