Партизан: Митров број 45 од данас носи Петар Гигић!

Новајлија Партизана стигао из Мачве, потписао уговор на четири године, задужио број 45. . .  Већ сам дао гол Звезди, наставићу и у дресу Партизана! „Надам се да ћу својим понашањем и игром допринети да Партизан освоји што више трофеја“, поручио је млади голгетер.

Фудбал 22.07.2019 | 18:08
Партизан: Митров број 45 од данас носи Петар Гигић!
Некада Александар Митровић, од данас Петар Гигић…

Дрес са бројем 45, који је успешно за Партизан носио Александар Митровић, у понедељак је задужио Петар Гигић. Сада веће бивши нападач Мачве успешно је прошао лекарске прегледе, после којих је потписао уговор на четири године.

Гигић је рођен у Приштини 1997, поникао је у ОФК Београду, да би у Мачву прешао пре две године.

Прошле сезоне био је стрелац седам голова...

"Пре свега бих желео да се захвалим свом бившем клубу Мачви из Шапца, запосленима, председнику ФК Мачва Ивици Краљу, саиграчима и свима који су били уз клуб са којима сам изузетно сарађивао две године. Потписивање уговора и долазак у Партизан је велики корак у мојој каријери и надам се да ћу својим понашањем и игром допринети да Партизан освоји што више трофеја", рекао је Гигић после потписивања уговора.

Партизан у овом тренутку има четворицу нападача, с тим да је реално да Рикардо Гомеш у скорије време напусти Хумску. Конкуренција Гигићу биће Огњен Ожеговић и Умар Садик.

"Ценим и поштујем обојицу. Спортски ћемо се борити за исте циљеве, а то је успех Партизана", поручио је нови нападач црно-белих.

У дресу Мачве је затресао мрежу Црвене звезде.

"Дао сам гол Звезди и надам се да ћу наставити да дајем у дресу Партизана. Желим Партизан узме што више титула, а ја постигнем што више голова", поручио је Гигић.

- ПРЕЛАЗНИ РОК -

ДОШЛИ: десни бек Периша Пешукић, леви бек Рајко Брежанчић, штопери Доминик Динга и Игор Вујачић, офанзивац Александар Лутовац, нападачи Умар Садик. који је дошао на позајмицу из Роме, и Петар Гигић.

ВРАЋЕНИ СА ПОЗАЈМИЦЕ: Немања Стевановић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић...

ОТИШЛИ: Светозар Марковић (Олимпијакос).

ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Саша Илић. 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар