Partizan: Mitrov broj 45 od danas nosi Petar Gigić!

Novajlija Partizana stigao iz Mačve, potpisao ugovor na četiri godine, zadužio broj 45. . .  Već sam dao gol Zvezdi, nastaviću i u dresu Partizana! „Nadam se da ću svojim ponašanjem i igrom doprineti da Partizan osvoji što više trofeja“, poručio je mladi golgeter.

Fudbal 22.07.2019 | 18:08
Partizan: Mitrov broj 45 od danas nosi Petar Gigić!
Nekada Aleksandar Mitrović, od danas Petar Gigić…

Dres sa brojem 45, koji je uspešno za Partizan nosio Aleksandar Mitrović, u ponedeljak je zadužio Petar Gigić. Sada veće bivši napadač Mačve uspešno je prošao lekarske preglede, posle kojih je potpisao ugovor na četiri godine.

Gigić je rođen u Prištini 1997, ponikao je u OFK Beogradu, da bi u Mačvu prešao pre dve godine.

Prošle sezone bio je strelac sedam golova...

"Pre svega bih želeo da se zahvalim svom bivšem klubu Mačvi iz Šapca, zaposlenima, predsedniku FK Mačva Ivici Kralju, saigračima i svima koji su bili uz klub sa kojima sam izuzetno sarađivao dve godine. Potpisivanje ugovora i dolazak u Partizan je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću svojim ponašanjem i igrom doprineti da Partizan osvoji što više trofeja", rekao je Gigić posle potpisivanja ugovora.

Partizan u ovom trenutku ima četvoricu napadača, s tim da je realno da Rikardo Gomeš u skorije vreme napusti Humsku. Konkurencija Gigiću biće Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

"Cenim i poštujem obojicu. Sportski ćemo se boriti za iste ciljeve, a to je uspeh Partizana", poručio je novi napadač crno-belih.

U dresu Mačve je zatresao mrežu Crvene zvezde.

"Dao sam gol Zvezdi i nadam se da ću nastaviti da dajem u dresu Partizana. Želim Partizan uzme što više titula, a ja postignem što više golova", poručio je Gigić.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, i Petar Gigić.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar