Фудбалерке Јувентуса нису смјеле да причају о ЦР7!

Озбиљан скандал у италијанском фудбалу након оптужби које је Петронела Екрот изнела на рачун свог бившег клуба Јувентуса, а који се тичу Кристијана Роналда. . .

Фудбал 23.07.2019 | 08:38
Фудбалерке Јувентуса нису смјеле да причају о ЦР7!
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо још једном је разнежио све дивним потезом на мечу против Тотенхема, када је дечака који је претрчао читав терен како би га поздравио - сместио на клупу за резервне играче, али је исто тако чињеница да се уз њега веже доста скандала.

Поред утаје пореза, најозбиљнија је оптужба за силовање Кетрин Мајорге 2009. године у Лас Вегасу, која је незванично повучена, али која је "дрмала" Јувентус прошле сезоне.

После исповести Американке коју је објавио немачки "Шпигел", и у којој се каже да је Мајорге пријавила Роналда и потом повукла оптужбе због компензације од 375 хиљада долара, Јувентус и ЦР7 били су под великом присмотром јавности, чак су "пале акције" клуба.

Одлучили су да је најпаметније да "ћуте" о читавом догађају, а према речима фудбалерке Петролете Екрот - то се нарочито односило на женску секцију!

Екрот је напустила клуб овог лета после освајања Скудета да би у изјави за "Еxпрессен" казала да је претходни период у Јувентусу био попут затвора - пошто су "бјанконери" тражили да фудбалерке ЋУТЕ о Роналду.

"Било нам је забрањено да говоримо о оптужби за силовање. Морале смо да ћутимо и не помињемо то. Једино је било важно да клуб задржи статус...", испричала је она.

Швеђанка је казала да је и по њеном осећају другачији однос био према "страним" фудбалеркама од Италијанки, а да се осећала као да њено мишљење није важно, пошто није смела да уради и говори оно што је мислила.

"Можете да покажете једну страну новчића, али остаје много тога још скривеног. Ствари о којима не сме да се прича, да буду приказане...", казао је Екрот.

Јувентус се није огласио у вези ове изјаве бивше фудбалерке.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар