Fudbalerke Juventusa nisu smjele da pričaju o CR7!

Ozbiljan skandal u italijanskom fudbalu nakon optužbi koje je Petronela Ekrot iznela na račun svog bivšeg kluba Juventusa, a koji se tiču Kristijana Ronalda. . .

Fudbal 23.07.2019 | 08:38
Fudbalerke Juventusa nisu smjele da pričaju o CR7!
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo još jednom je raznežio sve divnim potezom na meču protiv Totenhema, kada je dečaka koji je pretrčao čitav teren kako bi ga pozdravio - smestio na klupu za rezervne igrače, ali je isto tako činjenica da se uz njega veže dosta skandala.

Pored utaje poreza, najozbiljnija je optužba za silovanje Ketrin Majorge 2009. godine u Las Vegasu, koja je nezvanično povučena, ali koja je "drmala" Juventus prošle sezone.

Posle ispovesti Amerikanke koju je objavio nemački "Špigel", i u kojoj se kaže da je Majorge prijavila Ronalda i potom povukla optužbe zbog kompenzacije od 375 hiljada dolara, Juventus i CR7 bili su pod velikom prismotrom javnosti, čak su "pale akcije" kluba.

Odlučili su da je najpametnije da "ćute" o čitavom događaju, a prema rečima fudbalerke Petrolete Ekrot - to se naročito odnosilo na žensku sekciju!

Ekrot je napustila klub ovog leta posle osvajanja Skudeta da bi u izjavi za "Expressen" kazala da je prethodni period u Juventusu bio poput zatvora - pošto su "bjankoneri" tražili da fudbalerke ĆUTE o Ronaldu.

"Bilo nam je zabranjeno da govorimo o optužbi za silovanje. Morale smo da ćutimo i ne pominjemo to. Jedino je bilo važno da klub zadrži status...", ispričala je ona.

Šveđanka je kazala da je i po njenom osećaju drugačiji odnos bio prema "stranim" fudbalerkama od Italijanki, a da se osećala kao da njeno mišljenje nije važno, pošto nije smela da uradi i govori ono što je mislila.

"Možete da pokažete jednu stranu novčića, ali ostaje mnogo toga još skrivenog. Stvari o kojima ne sme da se priča, da budu prikazane...", kazao je Ekrot.

Juventus se nije oglasio u vezi ove izjave bivše fudbalerke.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar