Кристијано је велики цар!

Овај дечак је био пресрећан! Кристијана Роналда можете да волите или не волите, али морате да га поштујете и да му признате да је господин. Посебно када је реч о деци! Погледјате како је сурећио овог клинца на турнеји у Сингапуру.

Фудбал 22.07.2019 | 21:18
Кристијано је велики цар!
Један од најбољих фудбалера данашњице (по многима и свих времена), Кристијано Роналдоима посебан однос према деци.

Неретко се Роналдо укључује у хуманитарне акције, помаже, није му тешко да се фотографише са клинцима до изнемоглости, даје аутограме, а видели сте сви бар један снимак како се односи према малишанима који изађу са тимовима пред почетак утакмица, воли са њима да се шали, ћаска, смеје...

Зато, овај крунисани краљ фудбала, заслужује аплауз где год да се појави, а то што је такав према деци велики му је плус у трци са осталим фудбалерима. Јер, фудбалер није само мајстор са лоптом, треба да поседује и друге врлине.

У прилог овој тези је и понашање Роналда на утакмици Јувенсут - Тотенхем током турнеје по Сингапуру.

Након што је изашао из игре, дечак је прескочио трибину, претрчао цео терен, да би дошао на клупу са резервним играчима Јувентуса. Роналдо је лепо дочекао "падобранца" - сместио га поред себе, насмејан. Учинио је овом дечкићу ДОГАЂАЈ живота.

Тренер Јувентуса Маурицио Сари похвалио је обезбеђење што је допустило дечаку да дотрчи до идола:

"Уплашио сам се да ће га се обезбеђење дочепати, али није. Када дете утрћи на терен, то није улетање, већ ТРЕНУТАК РАДОСТИ", рекао је Сари.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар